Followers

Sunday, November 21, 2010




hye.....
my dear frens and followers.........
i know i've been missing for long....
some of u must been wondering...
while some others can make their guess....
occay2... the reasons are so many.... and i dont feel like writing them all here....
you guys pon sure letih nak baca nnt...
but let the pictures above do the job ok....
i'l be back again later............
*** psst, u all semua adalah dialu2kan dan dijemput untuk dtg ke majlis kami nnt tauu... n pada sesiapa yg nak kad jemputan, can please give me your address early so the postmen bole tolong edar2kan nnt........ hiiii...

10 love:

Prinzessin Sara said...

hii sis..wow.wanna gt married comin soon ya..nice..i'm sort of jelsg with ya..dah beh blajarr..dah kejerr..thn dpt da best ftre hubbyy..wwoow..i'm still waiting 4 dat time actlly siss..:D

Kak Rozie said...

Akhirnya Dr Shieda & Dr Hannan akan di naik pelamin bulan depan...syukur alhamdulillah....akak rasa cam nk pegi coz Melaka ngan Muar tak jauh, 40min dah sampai...tp songan lah pulak...but anyway...tahniahlah ye....semoga Allah permudahkan segala urusan...amin...

p/s : Shieda, nanti dah jd Mrs Hannan, masih kerja kt Hospital Muar jugak ke or tukau ke Kelantan?

Princess Nur said...

congratss!

tiffany said...

kak rozie--- mehla bagi address. t shieda anta kad jemputan ok... takyahlah segan2 ekk..

Kak Rozie said...

Ok, I already email my add....hihih....thanks dear...tak sabar nk jumpa both of you...selalunya baca blog je...tak sangka dapat jumpa....insyaallah....

Mrs.Sheikh said...

ida,
try my best nak dtg..:P
dah pakat dengan nemoo
insya allah kalau ada rezeki.. smpai laa..

mummysyafie said...

congrats shida..insyallah akak datang gak ke muar.

MY HEART said...

Hye,

Jalan2 and singgah sini.

Congratulation on your coming marriage ceremony.May Allah Bless you and future hub always ^_^.

nieja said...

congrate sis n bro hanan..
nak card!

nieja said...

ni add..
nieja muhaimi
PT 2279, bandar permaisuri,
22100 setiu, terengganu!