Followers

Wednesday, December 22, 2010

taken....


saya sudah bergelar isteri kepada hubby saya selama 6 hari....

tapi hubby sudah nun jauh disana.... dah 2 hari setengah tak jumpa, sangat2 rindu...

berpisah seketika sebab dedua kena keje semalam dan hari ni....

dan sebab tu jugak saya masih tak sempat nak update citer pasal our wedding....

apepon, u all bole baca di blog my hubby, kak red, and juga kak nor (mummysyafie)...........

thanks a lot to kak red and kak nor sudi buat liputan penuh perkahwinan kami....

hehe...

ni tgh berkemas nak ke kelantan ni....

jumpa di sana............

5 love:

shaliza said...

Tahniah doc....welcome to kelantan...

nieja said...

congrate sis!!
jumpe kat klntan nant!

We said...

congratz Dr.

Wahidah said...

tahniah shieda..u are so beautiful..

~BEE~ said...

congrats Dr. Shida...dah lama x dtg cni...