Followers

Sunday, December 02, 2007

BUN... Bunny.... BUN


ni lah rupe bun yang x serupa bun langsung.... hehe, sbbnya masa tu baru kol 8 malam tapi mata dah kuyu, so malas nak bentukkan bun tu cantik2 n malas nak tggu doh tu naik dulu....just tggu 25min, trus bakar.... siap je bakar trus simpan dulu n bawak bun ni g klas esok harinya untuk snack time...

5 love:

pu3nemo said...

sedapnyer bun ni. wat aku terliur jek..

p/s: bila la aku dpt rs masakn ko kan ida,sure sedap?=p

Princess Redbloodsnow said...

iskkkk....mmg kaki memasak arr ida neh. rajin nah ek...cube lah z neh serajin ida...ekekekeke..

Mrs. Sheikh said...

seme dia pandai ida ni..

tiffany said...

______pu3nemo______

kalau la nemo datang cni... ape saje akan ida masakkan.... tapi biler yer??? u come here la, n i'll cook 4 u.... sedap x sedap kne tanye hannan la kott... kang kalau ida kata sedap cam masuk bakul angkat sendirik je nnt kan... hehe...


______princess redbloodsnow______

tgn ida gatal2 kalau x dapat masak la Z... ubat nye cume pgg periuk kuali senduk n adik beradiknye la... hehehe.... sbb tu lah hannan nye diet plan selalu gagal... uwaaaa, cowie tayang.... Z bkn x rajin, cume keadaan x memerlukan z masak, lagipon makan kat kdai lebih jimat masa n tenaga... kalau ida dok kat mesia pon sure jarang2 masak... nak rajin kne tggu kawin la kottt... hihi

tiffany said...

______mrs.sheikh______

x pandai mane pon, just hobi jer n mmg xsah kalau sehari x masak pe2... hihi..