Followers

Monday, February 11, 2008

the faces....

it was a real depressing when i went out today because the snow is melting (dah 4-5 hari gamaknya) and we have no idea wether they'r going to fall again or not... and all i want to do is exactly going skating for maybe few more times and i'm hoping the winter is not over yet, please........

after few n3s mainly on food and all u have to see is basically food n food, now i just wanna put my pics during skating last week....

me, cik liza, ceqsue tomey, and baby iyah


cakkkk!!! ni mase tgh tggu bus on the way nak ke umah cik liza...


ahahahha...

ceqsue baru nak memulakan langkahnya...
slow2 ye kak, hati2, nnt terjatuh....
ni je dulu kot, yg lain2 ade kat laptop Han... nnt esok2 shieda tambah lagi k...

pen off.... 12.38a.m.....

7 love:

pearlEJ said...

syoknya leh main salji n ice skating.. kalau akak la kan yang.. mesti terkangkang jatuh.. haha..

pearlEJ said...

syoknya leh main salji n ice skating.. kalau akak la kan yang.. mesti terkangkang jatuh.. haha..

ita.itu said...

babe..bestnye main snow..bila la kita nak kesana..sob..sob

Princess Redbloodsnow said...

syokkkkkkk aaaa idaaa..
neh sure pro dlm men roller skate neh

ajarin gwe men ini ice skating donk

:P

menjeles aaa ida..sobsobsob

Ziana said...

bestnyeeee!!!!!!
bile laa nak ke sane ek..
:P

tiffany said...

____pearlej_____

setakat nak main snow tu takde masalh lagi kak, cume tang skating ni payah sikit nak citer... waktu mula2 belajar dulu abis sakit2 montot, lebam lutut, kaki, tapak tgn,.... senang citer satu badan mmg sakit...

tapi sbb feeling biler main tu takleh nak describe, best yg teramat sangat, ida gagahkan jugak diri n akhirnya berjaya... mmg best!!!



____ita.itu____

lagi seronok kalau member2 blog sume nie bole tuwun join same... kalaulah murah n dekat kan, shieda paksa akak anjurkan rombongan... hehe

tiffany said...

_____princess redbloodsnow_____

ida tak pernah men roller blade tu kat mesia.... mmg jahil sgt dulu2...

lepas tu, dok belajar skating kat cni, biler dah pandai tu pulak cuba2 beranika diri main roller blade, n mmg boley la... sng citer, once u can master satu, yg lain2 mende2 camni jadi senang...

bisa saja gwe ajar'in kamu.... cuma harusnya tu, di mana ya???



_____ziana_____

mmg best ziana... mehla melancong datang cni... sementara snow masih ade ni kan...