Followers

Thursday, June 19, 2008

Over My Dead Body....

forgive me for my absence..... forgive me for my silence.....


well well well...... to be honest, i am not in a good mood lately.... all this girly things really pissed me off.... once a month it'll come, but i can never tell the severity..... but rite now, i am in deep pain... saya terpaksa angkat bendera jepun, mengaku kalah....


i am shivering and sweating all over, took some medication already but there's no sign of good response.... this is the worst i've ever experienced since menarche.... i made a mistake by taking coffee this morning, and now suffering like i'm gonna give birth ( since sakit nak bersalin org kata paling teruk, dan sakit gigi adalah yang kedua but kedua2 nya shieda tak pernah rasa)... huhu/....


my water finished, and yet i need to drink a lot.... so better go buy one big bottle downstairs... i can't even concentrate on anything rite now, maybe i'll just lay down for few more hours, trying to get some sleep and hope the pain is over when i wake up later...

6 love:

pu3nemo said...

awak ok tak ni yang?
hope semua nyer ok..
muahhhxxxx
tkcr babe!!

Aleeya said...

shieda, wat appen darling???
lama tak nampak nehh, rindu sama shieda

tiffany said...

pu3nemo---<@ saya tgh period pain ni yang oiii... hihi...



aleeya---<@ membzkan diri sempena exam final nie yaya... sabtu nie the finale, hope everything occay nnt.... sekarang nie tgh dok layan senggugut... hehe...

hani said...

shieda...

sian kat u...i pun kdg2 sakit gak sampai rasa x nk wat keje..tp kdg2 la..skang ni xde la sakit sangat..just lenguh2 n sakit2 sket2 je..hehe..sib baik la...

tp penah sekali tu, i rasa sakit sampai nk jalan pun x leh...tu ms sekolah dulu la...nangis sorng2..huhu..

nemo said...

yeah yang oiiii,tu ya i tanya u ok tk??hehehe

tkcr ya..
muahhhxxx

pearlEJ said...

wahhhhh... teruk gak ekk period pain ida...