Followers

Thursday, May 22, 2008

hye hye.... bye bye....





Cinta pada bunga.....

Bunga akan layu...

Cinta pada kekasih....

Suatu hari kan pergi jua....

Cinta pada Ilahi...

Kekal selamanya....





the current weather in moscow nowadays is not very good.... it's been raining 2-3 days, soooo gloomy.... and i reckon it's now the time to say good bye to the beautiful tulips...... and as rain is always a sign of interchanging season, in a very short time summer is gonna show up....gotta be ready with my shades and umbrella as well all the time.... u never know....

17 love:

hani said...

shieda..selain roses, i pun suka gak dgn tulips...sangat cantik kalo bnyk2...suka la tgk u bergamba dengan bunga2 tuh...cantik tul...

eh, spring dh nk abis ek?..kejapnyaa...aritu winter lama, nape spring kejap je yer?..hehehe...

moralle said...

Hi, u look lovely & sweet di celah2Tulip yg segar tu, take care.

She's The One said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:)
shieda...harus jadi kaber majalahh

Princess Redbloodsnow said...

uiiisshh..caper yg jadi photographer tuh ek
En. Hannan ker lalink???

rase cam nak menyelit jek z kat sebelah ida tuh taw

hahaha..so beautiful pichas taw!

r@tn@ said...

sangat cantik munge2 tuh...~!! ughhh i hate summer...

sweethOneY said...

the bunga tantek la yang
sronoknyaaa

ida pon lawa aje di stu :)

ita.itu said...

suka ngk background blakang tuh..lawa..modelnye lagi la lawa..hehe

p/s dik, dah lama nak nanye..tp lupa la..ni br teringat...napa nick name ko tiffany ek..citer skit..hehe

Aleeya said...

lawanya tulip tu...sonok kan shieda.., teringin lak nak begambo dgn bunga2 tuhhh

pu3nemo said...

cantiknyerrrr..nti tlg bawak satu bakul bunga tulip utk fara lh tk?? =p

kerdipanbintang said...

salam..wow! indahnya ciptaanNya. Sampai tak terkata bila perhati bunga-bungaan. macam dalam filem hindije... Gadis dalam gambar tu pula boleh jadi heroinnya.. hee hee

mummysyafie said...

cantik nya munge tu shida..meh petik bagi kat akak satu

Mieza said...

wahhhh cantik lg bunga tulip...lg cantik model kat bunga tuh...:D

byk n cantik2 kan bunga tulip kat moscow..geram la ngk bunga2 tu shieda...

[LADYKiKi] said...

wahh.saye nak bunga oren tu ngan bunga putih.. kaler nilah yang saye guna untuk teman wedding nanti.. wahahaha berangan nih.. pacar pun takde.....

tiffany said...

hani---<@ ni dah kire spring paling pjg taww hani... b4 ni jgka hayat untuk tulips hanya 1 minggu je lebih kurang...


moralle---<@ like always ya kak... hehe... thnx..

she's the one---<@ hanya kalau u jadi editor majalah tu kott...

tiffany said...

princess redbloodsnow---<@ mesti cek abg saya tu lalink.... big cred to him...

ratna---<@ me too... really hate summer... but lagi mencik musim hujan ni woooo...

sweethoney---<@ mestilah bunga tu lagi tantek dr ida kan yang... hehe

tiffany said...

ita.itu---<@ hehe... tiffany ekk kak?? nnt saye citer ekk,,,

aleeya---<@ kat mesia lagi manyak munge tantek2, tp sbb slalu sgt tgk tak tpk pon nak amik gmba bersggh kan yaya.... bile dah dok kat negara 4 musim ni, mula lah merindu bunga macam ape... n bile bunga keluar aje mulalah menjakonkan diri untuk bergambar... hikhik... yg ptg lawa kan...

pu3nemo---<@ beres yang... kang sampai kat fara dah layu jgn nangis ekk... hikhik

tiffany said...

kerdipan bintang---<@ terima kasih sudi melawat dan tinggalkan komen di cni... teringin nak jadik heron mmg angan2, sayangnye takde produser akan berminta bile tgk ketinggian saya yg kemetot bebenar ni... hehe...

mummysyafie---<@ nah kak... sambut jgn tak smabut taww..

mieza---<@ kalau geram dah bolehlah plan2 g ziarah europe country ni kak.... semua2 ade tulips sekarang ni...


[ladykiki]---<@ takpe yang, angan2 kne tinggi... pacar tu boleh dicari kemudian hari... mintak tolong han carikkan la... hikhik.. sesukaaje ida ni..