Followers

Tuesday, May 06, 2008

quickie

i don't really have much time left, need to get back to books and study for tomorrow...

so enjoy this pizza k u all... i made it for lunch/dinner.. and still have another 5pieces left... good enough for my breakfast tomorrow...



and this picture was taken in the hospital compound today after class.... i just love walking between the trees as the tiny flowers blossoms up for spring.... we call it bunga2 sakura, hence there's no one here... hehe..


how crazy i am to just wear sandal rite?? i actually forgot to check the thermometer outside early this morning, and it was pretty cold i have to say... my fren told me it was going to rain, luckily it's not... but i'm not gonna wear it tomorrow as the temperature is going down again...

14 love:

arianna adrizal said...

nice view. bila lah i dpt pegi sana pulak :)...

^eMiKo^ said...

waaaaaa.......nak pizza tu gak!! sdapnyeee...cheese die tuh yang xleh thn...huhu... really love the view too...soothing.... aaaaaaaa....hehe..

natrah said...

sedapnye nmpk ur pizza mcm kat piza hut la...eh haritu I ada buat masa you 1st post about piza yg u buat tu...unfortunately...tak jadikkkkk
dough dia tu tebal and tak berapa masak lah kat dlm nye
jap if u ada ym can you give me sbb nk tnya la pasai piza ni..malu plak nk tnya kat sini...hehehehhehe

nads said...

shieda...
pizza tu nampak cam cedap cangat...
nak sket...

gud luck for the exam yang....

ita.itu said...

shieda, hang nih mmg pandai la..jeles ngk kepakaran ko dik..hehe

hani said...

shieda, bestnya time spring kan??...sure bnyk bunga2an...huhu...kalo i la, sure bergamba sakan...hehehe...pemandangan yg best sangat...

btw, pizza tu sngt menyelerakan buat i yg x lunch lagik ni..hehehe...

take care shieda....:D

Aleeya said...

shieda..tak gigil ke pakai sandal je kat situ, mesti sejok kat sana kan..

btw..pokok2 ittewww sgt le lawa yg..hmm pizza tu utk yaya ker, arghhh tidak ..terliuq tengok piza, haruslah kuar mlm ni carik piza hutttttt hu hu

tiffany said...

ariana adrizal---<@ u can come tomorrow... i'll be ur tourist guide for free dear...


^emiko^---<@ jom makan sesama nak... hehe... mmg tiap kali i lalu kat ctu akan rase happy dan tnang aje...


natrah---<@ owh, actually i forgot to tell more bout it la... nnt shieda postkan semula cara2 shieda k...

MiSsZuE said...

Awk nie lawa..cute jer..kecil2 tapi tantek..he2...nice to meet u..

mummysyafie said...

shida..cantik nya view kat situ..

r@tn@ said...

wahh dlm takde mase..sempat buat pizza..looks scrumptious...i lurve pizza... wahh besnye spring...kat sneh dah masuk summer...tak sokaaaaa

Ziana said...

sheida.......
x cejuk ke??????
eiii mcm tatahan jek cejuk2 pakai sandal... hehhehe..

dear... pizza tuh sedapnye!!!

tiffany said...

misszue---<@ awak pon cute2 kecil jugak kan, tapi sweet and cantikk...

mummysyafie---<@ haah kak, mmg cantik sgt...

r@tn@---<@ hehe, sbb wat pizza sgt simple and mudah.... kat sini 3 musim dalam satu masa taww, late winter + spring + early summer... so temperature and weather pon ikut suke ati jelah... huhu..

ziana---<@ hehe, 2 hari b4 tu tak sejuk, so dah start pakai sandal and tshirt nipis, tup2 aritu plak sejuk.... huhu... rasanya sampai minggu depan suhu akan sejuk camni kot....

[LADYKiKi] said...

yang..cantik sungguh pix mu kat atas tu.. hurmmm i like.. cam nak je kiki posing kat situ..


>> i happy tgok u happy..