Followers

Monday, July 07, 2008

By All Means

I don't feel like blogging due to "kelembapan" my old desktop.... so, Let's just peep thru my latest collection ya...


this black shiny purse---<@ my anniversary gift
all in one----<@ the anniversary gift collection ( a black shiny tote by Ferragamo, Amor Amor perfume by Cacharel, a watch, and a purse)
this purple handbag----<@ a gift for my Graduation Day...


and last but not least, my lil baby Stitch oso got a new fren sempena my Graduation.... we named her Damia since she's so cute and small, just like baby Damia

some people said we like to menunjuk2... ( we= han + me).... well, to be frank we never meant to, we both love new stuffs, and we found that to own and to wear all this kind of branded stuff spice up our life a lil bit... and i know my blogger frens just love to see my collection, be it the expensive one or just a cheap plain stuff from the market.... just like how i love to see their things... and that's the beauty of this blogging world.....

and i thank my dear Han for being so understanding at all times... i may not ask him to buy me all this prezzies but he knows how much a girl love a gift from the beloved one..... even without all these, i still love him with all my heart.... my love is pure, my love is gentle, my love is sincere, my love to him is not because of anything... it's totally because of he himself, and because i know that he's the one destined for me... so to those people who'd been making up bad stories bout us all these time, u guys can stop all those craps, i'm pretty much tired with all that.... henti2kanlah memfitnah kerana tak bawa ke mana pon... tambah pahala buat kami adalah... :)

ok then, peace!!!

21 love:

hani said...

shieda, ada org x puas ati ngn u ke?..biarkan je la org mcm tu..dia x dpt mcm u dpt sbb tu la dia jeles..heheheheh..

btw, cantik la beg kaler pepel tuh...nmpk eksklusif..n paling best, sure stitch suka kan sbb dpt kwn baru..hehehe..

nway, take care k..sonoknya dpt bnyk adiah....:D

Mrs.Sheikh said...

uikss..sape lak yg memfitnah nii?
ok what tu tempek ape yg kite dpt.. i pun soka gakk even cokelat cinonet... ermm...
pedulikan je la ida.... :)

nn said...

hai dr shieda...
xsalah kalo kita tepek anything yg kita dpt.janji niat kita betul..kan..kan..biaq p apa org nak kata...huhuhuhu...janji kita bahagia...

zeti said...

suma cntik2 belaka
parfume cacharel wangi x?
zt x penah test bau dia

ada org x puas ati ngan shida ke?
bia la kat diaorg tu
jgn dilyn k
kitaorg suka tgk
at least leh tau latest dsign ke kan

:)

MiSsZuE said...

sape org tu ek..hemm cantik2 sume tue..heppi anni..baru nk ucap hehe..semoga bahgia ..cepat2 lah tawen k..:)

[LADYKiKi] said...

YEAHH..skrg dah ade 2 baby.. heheh nak angkatkan satu boleh..hehhe

la.. baikan je mulut tak baik tu yang..

pearlEJ said...

perghhhh dpt purse versace okeh! :D n handbag tu sgt lawaaaaaaa la yang... serius cantik giler..

ermmmm ada org dok buat jahat ker yang?? lantak pi la depa, dh sah2 laa cemburu tgk Ida n Han... org hati n perut busuk ni bersepah-sepah ada kt ceruk dunia ni..

amelin. said...

let them be laa akakku..

eyh, perfume lagikkkk!! arrrfff!! jeles ok!! abg hannan sgt baek hati!!!

nak perfume jugaaaaakkk!!!

hehehe..

Ziana said...

tantekkkkk laa dear Versace tuh!!
all ur latest stuff mmg best!!

yang...jgn pedulikkan sesape yg jeles ke busuk hati...
be urself...
we all yg lain lg happy and tumpang sronok.. atleast u share ngan kitorg... :)

yg selebihnye... jgn pedulik..
mmg tired layan sume tuh..

syukur awak dpt Hann yg sgt sgt memahami... zana doakan utk kalian!! AMIN.
:)

Mrs.Sheikh said...

nak komen lagikk...

ermm...cantikk cantik cantikkkkk
jelessssssssssss

tiffany said...

1/hani---<@ haah hani... bukannya takat sorang dua tapi ramai gak la... biasa la, yg dengki sorang 2, tak puas hati mulalah dok tabur jaja citer kite ke hulu ke hilir... dah masak sgt dah, tapi tetiba bile teringat n terpandang muka2 yg beMUKA2 ni rasa mual ... huhu... tapi bukan blogger la, so far member2 blogger sume sgt2 ikhlas n memahami... thnx for being there for me hani...


2/mrs.sheikh---<@ ada la insan2 kat dunia nyata nie yg i pon tatau awat mendengki sesungguh ngan i ni taww... huhu.. malas nak pk...


3/nn---<@ agreed.... dan i pon tak penah rasa nak membangga diri ngan apa yg i dapat sbb i tau i nie datang dari family yg susah... so apa yg i peroleh hari ni adalha sesuatu yg memang sgt2 menggembirakan hati i, and i just wanna share my happiness with the one who can understand...


4/zeti---<@ ekceli tak pernah layan pon Cacharel, tapi bau die agak sedap2 la sume... n amor2 ni one of the best... thnx for ur advise zeti...


5/misszue---<@ pastinya bukan blogger taww zue... hehe... so far member2 blogger sgt2 best and ikhlas... btw, thnx for the wish... nnt tawen kitowang pasti akan hantar kad...


6/[ladykiki]---<@ hehe... bole2, kalau yayang sudi nak tolong angkatkan satu ape salahnya... tapi kne tanya daddy die dulu la... kang nangis tak pasal2 abisla... hehe..


7/pearlEJ---<@ akak, infact the purple bag oso VERSACE jugak... hehe... cantikkan, ida sgt suke taww... ida pon dah cukup kebal bertahun2 dok abaikan diorang yg mulut tempayan, berhati bususk ni, tapi tetiba rasa mual n loya dok kenag2kan... biaq pi la kan...


8/amelin---<@ hehe, tq dik... akak pon malas nak layan benarnye... hehe... nak perfume ehh?? tggu je lah nnt k... hehe


9/ziana---<@ hehe, thanx Ziana.. i wish them all cud see and understand us a lil bit deeper... wonder how does blogger yg taknah jumpe pon boleh kenal hati budi kite, tapi org yg kite dok jumpe tetipa ari tak mmpu... ntahla... btw thanx again Ziana... love ya!!!


10/mrs.sheikh---<@ haha... mesti jeles tgk yg purple tu kan... lalalla... nnt shieda bagi pinjam k...

Princess Redbloodsnow said...

whoaaa!!! VERSACEEEEEE!!!!
I can't afford that PURSEEEEE!!! darnn!!! hehehe :P

pssttt..pstttt...sticth pown nk grads mcm mummy die gaks ek...tueeee zie nengok die paka topi 4 segi gaks...hahahaha. Sticth...sile buli damia ek...kehkehkeh


WTF!!! ade lalats yg very da MANUSIYAL masok dlm blogs ida gaks ek???

To Manusiyal Lalats:-
helloooo!!! plz laaaa..mind ur own business okeh! lantak pi laaa ida aku neh nk letak ape pown inside here...its her rights ape. yg ko dok ngate² beshfwen aku mcm tuh ape kes??? dengki ler tuh sbb ko x mampu kan kan? x pown ko pakai brg tiruan jek kot...opppsss!!! terlebey sudayyy...ade aku kesah??? muahahaha!!!

mummysyafie said...

shida..tak salah kalau kiter share apa yang kiter dah beli..sbb akak pun buat benda yang sama..

kita upload pic tu bukan maksud kiter nak bagi tahu kat semua orang yang kiter ada benda tu..entah2 orang lain ada benda lagi best dari yang kiter punya..

don wori shida..akak suka tengok pic...esp pic benda² shopping...kih..kih..bagi aka inspirasi tau..

keep on upload new stuff k..tumpang cuci mata maaa

ita.itu said...

lawa2 handbag tu yang...shieda bio org2 mcm tuh....saje ja tuh nak buat ko sakit hati kan..sabar ye

sweethOneY said...

cayang..nape ni?
ida strong kan..buat x dulik je..
kte beli barang,kte pki..bukan guna wet dorang pon kan :)

anyway, congrats ek ida..
sorry la i lmbt wish..

btw ida..i dh try recipe cheesecake tu..yummy3 taw..thanx :)

bile balik? ke dh balik?

Aleeya said...

shieda syg, rindu sama shieda okay..nape ni shieda??camnilahhh abaikan sape2 yg tak soka or tak puas ati tu okay..

lawa2 la beg tu nak pinjam yg kaler pink tu lehhhhh hehehehe boleh laaaaaaa, sgt tergoda yaya tengok!

nads said...

huhuhu...
shieda...sila abaikan mereka2 itu yer...

neway, sangat cantik ur handbags n purse tuh...

versace ok....
lalala...sangat happy...

r@tn@ said...

omg~that purple handbag sangaaaaaaaaattt cantekkkk~~ u're so lucky..

well..biarkan mereka yang bercakap terus bercakap..all i know is i will always read your blog because i love the fact that you share...

Mrs.Sheikh said...

haa... shieda...busy soping ekkkkkkk

SoFie NuR said...

best2 dpt hadiah...lawa beg tuh..huhu

norulaina said...

shida, kak na kenal sapa ane tu.. baik budaknya. jujur. so jgnla risau ok.. psl org dengki tu biasalah jgn pk sgt biasalah dunia zmn skrg tmbh negara kita lingkungan asia timur, mmg ramai luar ok dalam k.o!

tp hopefully shida sll amalkan surah 3 Qul dan ayat Qursi.. sambil2 niat doa minta dijauhkan dr benda2 jahat hasil hati yg jahat2 itu... ok.