Followers

Tuesday, July 29, 2008

MummySyafie

So little time but we managed to get to know each other really well…
Hehe, Kak Nor ni sgt2 la best orgnye… tak rasa cam org lain lah, macam kakak sendiri ajek… layan sembang pon best aje… mekasih kak sudi jumpa kami berdua… dah la siap beramik and diantar lagi… hehe…

Kitorang makan kat Bowling café dalam alamanda tu… ingatkan betol2 la MS nak ajak hann lawan… hekhek…

Selepas jumpa MS ni kan, plus I pon ade few sarawakian frens, I came to a conclusion that org2 sarawak ni sumenye manis2 belaka, sgt peramah dan lembut, and they’re good listeners….. and ni yang buatkan shieda tak sabar2 nak ke Sarawak… dulu plan bagai nak rak, tapi rasanya macam takde masa pulak… betul2 rasa bersalah kat Zie n Kiki sbb aritu dah berjanji n plan ngan diorang… takpelah, kalau bukan sekarang pon masih ade lagi tahun2 depan… takpon masa Zie kawen nnt shieda mesti nak g tgk… hehe…

Disebabkan hann yg masih menunggu satu kotak lagi sampai from Moscow, maka nak dijadikan cerita hadiah buat MS pon tak dapat nak diserahkan waktu tu… but then MS dah ready dgn hadiah2 buat kami… uwaaaaaaa… malu sgt2… mekacih banyak2 tau kak…

we both sangat suka dgn Graduation Teddy tu... comeyl sgt2... and i got another priincess doll untuk letak accessories, while hann got a coil lamp yg sgt2 censored... ( shieda tercari2 suis die, rupe2nye suisnye ade kat tang tu ye kak... sgt2 lucah la kak... kelakar betol..)... apepon, kami betol2 terharu dgn hadiah dan kemesraan akak tau... cayang akak...

Nnt insyaAllah barang dah sampai, n nx wik kite jumpe lagi ek kak… thanx a lot akak…


pss... gamba masih takde buat masa ni... n shieda sendiri dah naik boring nak mengupdate sbb blog ni kosong aje tak bergambar... tapi shieda janji ade je gamba nnt shieda terus upload ok...

3 love:

[LADYKiKi] said...

hehhe bestnye... dpt jumpa!
tak sbr rasanya nak ketemu ni.. wallaa~

mummysyafie said...

hi shida..lama nye nak tunggu shida update. rasa rindu lak sampai akak mintak no hp shida ngan nan..kot² nak sms lah kunun..hihihi

pasal gift tu..just benda biasa² je..sib baik shida suka. n lampu tu..hihihihi...mmg sensored tau. siap letak riben lagi..

insyaallah..ada rezeki kita jumpa lagi erk shida. take care sis.

Princess Redbloodsnow said...

hehehe..xpe...t bile ade mase terluang...p ler bcuti kat cnie yek my fav doctor...hehehe
t z sakit ida tolong ubatkan ea...

:P