Followers

Saturday, July 26, 2008

I'M BACK!!!

Salam sayang buat semua!!!!!

Amacam??? Rindukan shieda tak???

Diam tak diam dah berkurun rupanya shieda menyepi dari dunia blogging nie… well, seingat shieda bermula dari exam week aritu shieda dah jarang2 menulis n melawat blog korang semua… macam sibuk sangat aje kan?? Hehe…

Yang sebenar2nya, shieda dan hann berkongsi lappy… jadinya bila masuk minggu preparation aje aritu, maka tentu2nya salah sorang perlu mengalah… desktop yang shieda ade kat Moscow tupon share ngan roomie jugak, tapinye sangat slow dan lambat sampaikan selalu aje hilang mood dok depan die… itulah penyebab nape shieda lama menyepi…

abis jek exam ingatkan dapat blogging cam dulu, tapi banayk la pulak xtvt2 before leaving moscow.... the worst one was packing and clearing thing... how i wished i cud hire sumbody to do that for me... i was still not done packing until the night of leaving...

Then, balik umah je nie, ingtakan ade comp kat umah, tapi adik dah antar g umah kakak kat KL sana… gigit jari la jawabnya…hajat di hati memang nak beli lappy baru untuk myself, tapi memikirkan nasib diri seorang penganggur terhormat, terpaksalah hasrat tu berkubur dulu… nnt bile dah keje n dapat duit sendiri, kite gali balik kubur hasrat tu kan…

So nak tak nak, shieda laburkan RM460 untuk beli PC-set Re-Kon… jadilah buat ade2 kat umah nie… sbbnye nnt bile shieda dah ade lappy takkan mak yg nak pakai pulak kan… manalah mak tau apekebendenye computer tenet sume nie...

Oklah you all, nnt malam shieda sambung cerita lagi k….

Rindu kamu sume!!!!!

11 love:

pearlEJ said...

wahhhhhhhhh dah selamat kembali ke tanah air dan juga blogging.. eheee... welcome back yang... :)

haaa dh beli pc tu pasneh jgn malas2 nk update ekk...

Mrs.Zack said...

Wah cik shida yang comel dah kembali.

pu3nemo said...

rindu kt kamu jugak sgt..

sowy babe,
frst time ida call tu,
fara garang sgt..
time tu tgh bz
pastu ngn no x kenal lak tu..
sowy tau ida..hehehe

tiffany said...

pearlej---<@ hai kak... akhirnya berjaya jugak ida blogging balik nie... cume dah nama pon dial up, tersengguk2 jugak la kan... hehe...


mrs.zack---<@ hai kak zack!!!


pu3nemo---<@ hye fara ku yg bersuara comeyl... ngah2, ade hati nak garang2 konon... hekhekhek... sokey dear, miss u too..

tiffany said...
This comment has been removed by the author.
mummysyafie said...

hi shida..lama nya meyepi..ingat kan dah lupa blogging..

rindu arr nak tengok muka shida..jgn lupa upload pic erkk

Ziana said...

dah slamat sampai ek??
Alhamdulillah...

mai KL jgn lupe calling2
:)

zeti said...

shieda.. rndu nye!! ;)
hope sht skang
bila la kita leh jmpa kan?
nnt upload pic yg latest tau :D

tiffany said...

mummysyafie---<@ hye kak.. mane bole lupe kat blogging nie, kat cnilah saya jumpe kawan2 yg best... pic buat masa nie takde lagi, sbb ade prob ckt nak masukkan gamba dalam PC... nnt bile ade shieda letak gamba2 k... hehehe


ziana---<@ haah, kite dah selamat sampai... g KL mebi nx wik kot, esok just nak g putrajaya je... hehe... ade rezki kite jumpe nnt ye...


zeti---<@ hye cheqtie!!! saya sihat dan makin menembam... hikhik.. pic nnt2 tau...

sweethOneY said...

yeay2..shida's back :D

tiffany said...

sweethoney---<@ hye izza... yup i'm back now!!! hehe