Followers

Tuesday, July 29, 2008

merindu

Now I’m back in Muar… but tomorrow night I’m going out again… and this time will be quite sumtimes, gonna take few days before I’ll be back again in Muar….

Oowh ya… for those yg tak tau siapa imah n ummar yg I jumpa tu kan, well, these two kiddos are Hann’s niece and nephew… the father is hann’s eldest brother and so the mother is Han’s in Law… u can check these two amazing people at their very own blog… HERE and HERe…(click2 please!!!)… those yg tak pernah masuk their blog, sila2kan ok… and for those mommy out there still looking for toys and mainan for ur lil heart, u can check this site… and bagi yg mencari bag2 yg best pulak bolehlah masuk ke blog ni k


Hehe…

Ok, back to imah n ummar… Imah ni sangat2 la cerdik and matang orangnye… now she’s in Year 1… first time I met her when she’s only 5 yrs old … and during that time she refused to talk to me, konon2 pemalu la kan… but 2nd time jumpe malu tu dah sorok tepi dah… and we both jadik kawan baik…

Umar still a baby, 1 yr 9 mnth old… but really hyperactive… 24hrs bermain berlari aje keje die nie… nak didukung tak boleh sebab nanti meronta2…

Actually tak puas lagi bermain dgn diorang berdua ni, but dah janji ngan mak nak balik kampong cepat… so, perhaps next week ade mase jumpe diorang lagi… hee…

5 love:

pearlEJ said...

seronokkan layan budak2 kecik mcm tu... eeeee.. ni yg buat tak sabar nk ada baby sendiri ni... ehehe.. :D

yang, bila nk mai penang??

MisZuE said...

aah xpuas klu main ngn bdk2 tecik neh..lagik klu cute mute geram kan..nape xder pic ek yang..

hemm pasneh g mane lak ida?

Mrs.Sheikh said...

amboiii
tu belum anak sendiri kann
sok2 anak sendiri..lg best..

anak doktor la katakan..

mrs.sheikh : mak abah keje aper?
anak ida: mak doktor kanak2..abah doktor sakit puan ...
mrs.sheikh :ooo..dulu mak abah blaja mana??
anak ida : dorang belajar kat NEGARA SAKAI!!!!!

:P
muhahhahahahaa

tiffany said...

pearlej---<@ aah kak... sonok sggh layan budak2 ni... cepat2la isikan pewot tu kak... tak saba dah han ngan ida nak jadik makcik lagik ni... nak mai penang kne tggu boss ajak la... insyaAllah sampai gak nnt...


miszue---<@ gambo takdek lagi sbb takleh nak masukkan gamba dalam pc nie... tatau nape die takmo detect cable camera ni taww... huhu


mrs.sheikh---<@ uwaaaaaaaa... tak baik nooo.... kecik hati Putin nnt....

mummysyafie said...

adoi..nanti kalau ada anak sendiri..fuhhh..penatttt