Followers

Monday, March 17, 2008

new episode of life

sorry for the late updates....


still i miss u all guys....

7 love:

hani said...

shieda.....i miss u toooooo!!!...lama x nampak u singgah kat blog i..

tahniah yer sbb dh lulus dgn cemerlang dlm interview tuh..selangkah je lagik u will become dr. shahidatul adha...hehehe...tahniah lagik skali..:-)

ita.itu said...

babe..i miss u too babe...kalah hannan punye miss tau..haha

Aleeya said...

shieda..i miss u too, damia too..., hmm update pun jadile walopon sikit je shieda tulis, ari2 masok blog shieda ni tawww hehehe, congrats!!!passed interview..:))

tiffany said...

____hani_____

hye hani.... miss u too dear....

lame dah shieda tak visit mane2, agak kelam kabut sikit la ngan my daily life... but then, since interview pon done oredi, nothing much to worry la... thanx a lot hani for the wishes!!!


_____ita.itu_____

kak ita.... saya pon rindu bagai kat akak ni tau... lame dah tak nyinggah2 lepak kat blog akak tu... tggu shieda tau kak, air sirap ke boley jugak kalau akak nak sediakan untuk saye...

tiffany said...

_____aleeya_____

shieda rindu jugak kat damia ngna mummy die ni sekali tau... banyak la termiss cerita nampaknye... takpe2, nnt shieda cover balik story kat ur blog ok...

mmuah untuk damia...

Ziana said...

haaaaa....
ade pon
:)

tiffany said...

hye ziana....