Followers

Wednesday, March 19, 2008

sedapnyeee

i had Diet Cola Chicken with fettucine today for my lunch.... it taste real good and i like it sooo much.... it was on hannan, and he let me guess what was the secret ingredient he put in... n i failed to guess, i named everything but none is correct except for cream n cheese.... it was diet cola, n i cry out laugh bcz i thought he was joking... i never heard one... and tonite i found the recipe while googling... rase malu sbb ketawakan hannan sedangkan it was me yg ketinggalan.. hahahha..

kecewa sebab tak snap gamba tadi.... kalau tak boley share ngan u all... it was fabulous!!!

10 love:

sweethOneY said...

bestnya ida..
ade bf tlg sediakan meal ;)

lenkali mkn,amik gmbr taw taw

Aleeya said...

amboi kemain manja lagi ade org buat bf yer..sedap dak tu..hehe

hani said...

wah....sure sedap sngt makanan tu kan?..sbb tu u x sempat amik pic..hehehee.....gurau jer..:D

Mrs. Sheikh said...

hehehehehe....

bak mai resepi...
menjelesss


:)

tiffany said...

sweethoney---<@ lapar sangat time balik class, bile dah ade makanan tu bahagia la sgt2... tu yg tak nyempat2 amik gambar tu...



aleeya---<@ hehe... manja2 gni takpe kot kan... latihan untuk mase depan tu, kalau shieda sibuk hannan bole tulun masakkan...


hani---<@ memang sedap sgt taww hani... fettucine abis, kitowang makan pulak ngna roti baguette... hehe


mrs.sheikh---<@ resipi ek, tu kne tanye yg lebey pakar tu husna... nnt shieda tnykan kat hannan ok...

pearlEJ said...

perghhh syoknyaaaaa ada org masakkan.. tapi tuh laa, ruginyer tak sempat nak ambik gambaq, kalau tak leh share2kan.. takpe, nanti suruh jerkk Han masakkan lagi ehh... :D

Ziana said...

alahai..
kalau sempat snap pic..
sure kami sume meleleh air liur nengok..
:)

syoknye ade org masakkan..
:)

tiffany said...

pearlej---<@ tu la kak, shieda ni suke masak, tapi prefer makanan yg org lain masakkan.... hehe... nnt lenkali hannan masak best2 ida amik gamba n tayang kat u oll ok...

ziana---<@ kirenye sib baik jugakla shieda tak sempat amik gamab.... kalau tak makan hati lah kowang sume nengok...hiks

Princess Redbloodsnow said...

yangggggg
mcm mane ghuper diet colachicken tuh
air coka cola ker tuh :P

tiffany said...

takdelah, die kaler putih sbb han dah campur ngan cream n cheese... sedap taw..