Followers

Monday, March 03, 2008

sekuntum mawar dari sang kumbang

hati ku berbunga2.....
""knape ye???"", bisik si jiwa pula....

si raga menjawab dgn selamba, ""manakan tidaknya, sekuntum bunga dari sang arjuna sudah cukup buatkan si hati tu terbuai2 dalam perasaan...""
ksian la si perasaan melayan kerenah daku.... lallalallalalla

13 love:

nads said...

huhu..dapat bonger...
sticth pun nak enterframe jugak yer....

Mrs. Sheikh said...

kembang kuncup hati ini..
dpt bunga dari lelaki idaman
ehhhhehhehehe

waaaa shieda...:)

harni said...

wah3..suker la tuh..hehee...sape x suka kan bila dpt bunga..tgk stitch tuh, dia pun suka sbb tuh enterframe..hahahaha..;p

ita.itu said...

wah sgt romantik nan ye..hrp2 smpi lps kawin pun dia bagi bunga ye shieda..kalo x bg ko piat je tinga dia.hehe

Aleeya said...

shida,
masa blom kawen dulu dpt gak sejambak bunga, dah kawen takde pon uuuwwwaaaaaaaaaa

tiffany said...

___nads___

hehe, biasela stitch tu nad... sentiase nak gamba die ade di mana2... dak manje katakan...


___mrs.sheikh____

kembang kuncup2... sib baik back to normal, lau tak mau pecah hati shieda ni... hehe


___harni____

MY BABY stitch tu mmg selalu nak bergambar dgn pe2 adiah yang i dapat... tiap kali ade brg2 baru yg lawa2 pon die nak jugak.... hehe

tiffany said...

____ita.itu_____

piat telinga die ye kak... ok, saya ingat tu... hikhik


____aleeya_____

mase bercinta ni slalu dapat bunga sekuntum2, harap2 dah kawen nnt boley la dapat sejambak ke plak....

lau x dapat langsung, menangis la gamaknya.... uwaaaaaaaaaaaaaaa

pearlEJ said...

alahaiiii... so sweet la yang...
suka akak tgk ida happy2 mcm neh.. :)

mmg betul, kalau kita dh sayang neh, tak payah kasi hadiah yg mahal, cukup laa sekuntum bunga or sekeping kad aja mmg boleh buat kita senyum sepanjang hari.. :D

Princess Redbloodsnow said...

sure cenyum spai ke tinga cik adik manis tuh kan kan kan...

happy for u dear
both of u deserve each other

muakkkss!!!

Ziana said...

wahhhhhhhhhhhhh...
im happy for u..
sgt sgt sweet!!
:)

tiffany said...

____pearlej_____

hehe.. kalau dah sayang, segalanya manis and indah belaka... adiah2 ni plak sebagai penyeri la kan kak....


____princess redbloodsnow____

mmmuaks.... tq Z...

hiks, cakit dah mulut ite ni cengih2 campai ke tinga taww...

buwekkkkkkkkkk....


____ziana_____

ya, i'm sooo happy!!!

[LADYKiKi] said...

wahhh.. munga2 cinta..

psstt..pssttt!! kalo nak bunga tu tahan.. air tu kasi pil pandaol.. sure leh tahn lame.. tau.. kalo tak caye.. u try ar.. ni mama kiki ajar.. hikhikh

tiffany said...

____[ladykiki]____

hye kiki... hehe tq for the tips, heard it b4 and tried once but then biler tgk kaler air tu jadik keladak n karat lepas 2-3 hari, trus tobat takmo bubuh panadol lagi la...

hehe... russian kate kne cut sikit hujung tangkai n tukar air die setiap ari.... yg ni ida taknah try lagi sbb malas... hehe