Followers

Monday, April 21, 2008

EXAM MODE....


kecacingan............. huhu....



for the time being, i am currently busy preparing for my tropical medicine paper... i must say this is not gonna be an easy one for me, since i am very bad with their names... Wuchereria bancrofti, Brugia malayi, Marburg-virus, Fasciola hepatica and a lot more... some of them clinically presents almost the same, yet we have to identify them using various methods and techniques.... come on shieda!!!

occay, wonder how my handwriting looks like rite huh???.... silalah click kat gambar bawah ni untuk tgk dgn lebih jelas ye...

14 love:

pearlEJ said...

haaa tu dia tulisan bakal doktor... hehehehe... :)

Chika Chika said...

exam kan.... tak besttttt

:(


tapi all the best to shidaaa!

tiffany said...

pearlej---<@ itu tulisan doctor kat russia, nnt balik mesia tulisan ida lain ckt kot... ehehhe...


chika chika---<@ :( .... mmg tak best, tapi kne gak buat... huhu

Aleeya said...

tulisan doc org kata susah nak faham kan he he..

kat ofis ni pon bos punya tulisan ramai yg tak faham baca, so we ols bgtau bos, tulisan bos mcm tulisan doc hehe

gud luck in ur exam okay
be the best and beat the rest!!!

tiffany said...

aleeya---<@ maybe ur boss tu dulu cita2 nak jadik doc kot.... tup2 tersasar pulak... hehe...

ok yaya, thnx!!!

cHiQuE CoMeL said...

pestime tgk tulisan doktor cantik mcm tuh... hehehe :D

mummysyafie said...

selalu nya tulisan doktor macam cacing kerawit..tapi kali ni chantek lak..


gud luck shida...buat elok² erkk..nanti mintak kerja kat putrajaya...boleh lah akak jumpa shida every mth..hihihihi...

tiffany said...

chique comel---<@ haha... lom jadik doktor lagi boleh la kot chik.... doa2lah tulisan shieda kekal lawa camni nnt ye...


mummysyafie---<@ kuikuikui.... jgn dipuji lelebih, ini tulisan nota sendiri kat bilik mmg la lawa, tapi kalau tulisan salin notes kat lecture and class, haru biru jadinye...

kat putrajaya ekk.... huhu, lambat lagi la tu kott kak, anak dara ni nak kne balik muar dulu jaga mak kat kg... i'Allah ade rezki kite jumpe jugak nnt...

Princess Redbloodsnow said...

aiiyoooooooo!!!
satu butir pown aku x paham lah lalinkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
tuh baru bbtol tulisan para doctor
hekhekhek

asal ek tulisan docs gittew?
sgt very da payah org nak mmbace nyer taw


hahahaha...
agaknyer bl dh jadik DR. Shidah...
mesti tulisan lagik hebat drpd tuh
n tahap kepayahan nk mmbacenyer sure lah tahap MAXIMA!!!!


hehehehe :P

^eMiKo^ said...

good luck for the exams!!!
the things you wrote is in russian rite? 1 bnda pun trak phm..hehe..

ita.itu said...

wah lawa writing doc nih...mmg suai jd doc.selalu doc nyer writing buruk kan...ko nye cun lak..hehe

hani said...

shieda...bnyknya nama cacing2 yg u kena hapal...susah lak tuh nk sebut..tp term2 medic mmg cemtu kan?..hehe...

cacing yg nama Brugia malayi tu mcm asal dr malaysia jer..hihi..malayi tu mcm malaya jer...:D

waaaaa...tulisan u tu kira ok la gik tau..i penah jumpa doct yg tulisan dia mmg x mcm tulisan langsung...hahaha...cemana la nurse tu leh paham..

tp kan shieda, nape yer i x paham satu pun aper yg u tulis tuh???ekekekekeke....bahasa aper tu?..rusia ek??kalo english ada la jugak paham...hehehe....

tiffany said...

princess redbloodsnow---<@ yang, itu tulisan russian la sayang... sbb itu kamu tak dapat membacanya, kalau dalam malay mesti Z boley bace kot... hihi... by the way, lotsa frens been complaining of my handwriting, it's not that bad and ugly, it's neat yet sum pple find it hard to read... what to do... huhu


^emiko^---<@ yeas amey.... thank you a lot... now i'm done with it.. hehe... n that's hanwriting absolutely in russian maaa... ehehe

tiffany said...

ita.itu---<@ mood tgh baik ni kak... sbb tu lawa kot... tibe time malas nak menulis, cacing kerawit pon lagi cantik kot... hehe


hani---<@ hani... itu bahasa russia la yang... hehe, sbb i belajar dalam russian, so all my notes mestilah dalam russian... huhu... n u'r rite bout the malayi thing, probably that species mainly exist in our places, kepulauan tanah melayu la kan, or perhaps first found in our place kott... nama malayi mmg sempena malaya la... hehe