Followers

Saturday, April 19, 2008

MUST BUY!!!!

these are the latest one!!!! grab them now at the nearest shop.... or u'll miss it...





















psst... ok ziana... done ur tag oredi.... it's fun!!!

16 love:

Mrs. Sheikh said...

cantik nyer yg bunga2 tu ...
sungguh cantikkkk yg num 2 tu pun...
ehhhh num 3 tuh cam gf tom cruise jee :P

nieja said...

cun..hehe

pearlEJ said...

cantikkk... yg last sekali tuh sgt2 cantikk.. :)

tiffany said...

mrs.sheikh---<@ kesimpulannye ape ye husna???


nieja---<@ gereks lagi ye tak.... hehe...


pearlej---<@ dah beli ke lom ni kak??? jgn lupe amik front cover tu and framekan tawww... :)

Aleeya said...

adoiiila cute n cun sgt...gambo kedua cam gothic look, last one tu sgt le cantek okayyyy...

nak beli magazines ni boleh tak he he

tiffany said...

aleeya---<@ u got it yaya... the
2nd one mmg supposed to be gothic and i just love the way i look in that picture... the last one tu plak no comment la... hehe... nak beli kne carik kat MPH kott...

pu3nemo said...

babe!! mane nk dpt mag ni,
nk buy la,
nk simpan sbg koleksi..hehehehe

tiffany said...

pu3nemo---<@ alamak, i pon tatau la... patut dapat royalti tapi depa tak call2 sampai sekarang ni... huhu... nnt kalau u terjumpa kat mane2, belikan tok i satu copy jugak ok...

Princess Redbloodsnow said...

yeahhh yeahhhh MUST buy
wajib beli kalo ade dijual kat store

hahaha...very da covergirl

cHiQuE CoMeL said...

waaaa chik merasa sungguh jeles utk cover mag popular tuh sbb kat tepi tuh ada gambo cinonet kekasih lama chik tuh - tom cruise!!!

p/s: mana nak dpt mag tuh???

tiffany said...

Princess Redbloodsnow---<@ hehe, but sincerely kan lalink, u'r much more photogenic to be covergirl than i am...


chique comel---<@ alamak.... so sowei la chik... huhu... nak mag ni ek??? tu kne g carik kat MPH bookstore la kot... kalau tak jumpe jugak, maksudnye dah sold out la...

ita.itu said...

wah kelas..dah jual ke belum..nak beli nih..hehe

tiffany said...

ita.itu---<@ kalau tak silap dah 2 hari kat pasaran dah, tapi tatau la kalau dah kehabisan stock...

hani said...

shieda...i suka la pic yg no 3 tuh...hehehe...kalo jual sure kena cetak lagik..:p yg 2 lagik tu cun gak...:D

kesimpulannya sume cantik...:-)

Ziana said...

ade jual x mag nih sheida??
nak simpan way koleksi..
:)

tantekkkkkkkkk!
:)

tiffany said...

hani---<@ pic no 3 tu i terlebih panjang lukis my kening la... hehe... tapi mmg senyum tak ingta kan... uish, kalau tercetak sume2 nie, i benti belajar la, jadik modelling sampingan best jugak... hihi..


ziana---<@ dah sold out la yang... huhu... i pon tak sempat nak g beli, bayaran royalti pon tak dapat2 lagi ni... huwaaaaaaa..