Followers

Friday, April 25, 2008

poyo....

just another day, and another me.... ngah2, being poyo sometimes is not really that bad rite...



happy weekend everyone!!!!

21 love:

cHiQuE CoMeL said...

aik poyo2 pun masih maintain ayu yeak...
hehehe takpe shieda mmg dah ayu :D

tiffany said...

chique comel---<@ ngah2.. ni gambo poyo waktu tgh melawa sakan ni chik... sbb tu la ayu... hehe..

Aleeya said...

eleh eleh..posing nyer...hikssssss, tapi tetap vogueeee ok, ttp anggun walopon konon2 nak poyo hahahaha

hani said...

heheheh...boleh jadik model nih....:p
kalo cemni, kat sepital nanti ramai la yg akan sembuh cepat sbb doct cun sangat!!!...hehehe...

pearlEJ said...

poyo2 pun cun apeeee.. :) hihihi...

happy weekend to you too yang.. :)

ita.itu said...

kah.kah.kah..lawak la hang..poyo2 pun cun tau..kan..nan kan..

tiffany said...

aleeya---<@ alamk, kalau camtu sebenarnye masih tak jadik nak poyo lagi la ni yaya... :)


hani---<@ model paling pendek seklai dalam sejarah dunia modelling nnt.... tinggi shieda cume 152 cm je la hani.... sgt macam budak2 terbantut... huhu


pearlej---<@ thanks... nak poyo tapi masih nak budget cun... nilah hasilnya... ngah2


ita.itu---<@ kene tambah usaha lagi kirenye kan kak... shieda ni mmg tak poyo langsung la... huhu...

hani said...

hehehehe...ala tinggi kita lebih kurang jer...i pun tinggi tu je...kalo nk lebih pun mayb dlm -cm je..:p

tp kan, zie tinggi sket tau dr i..aritu ms jln2 ngn dia n kiki terasa mcm i ni rendah jer...tu pun i pakai high heel tau...hehehe..

hani said...

alamak, ada tersilap type la shieda...hehe..

i nk betolkan yg ni...*kalo nak lebih pun mayb dlm 1-2cm je*...haaa.baru betol..heheh..

segala kesulitan amatlah dikesali...sekian, terima kasih...ahaks!..:p

sweethOneY said...

poyo sekali2 xpe yang =P

Princess Redbloodsnow said...

suke lah tgk pic ida neh
dh pandaiiiii berposing sekrg..
mmg patut pown jadik geng kiki n zie

wakakakaka..:P

luvys said...

poyo ap?? cun mcm awek arab jek..ntah kalo pak arab nengok leh trpikat..mrah abg hannan kang..ahak's..

Mieza said...

poyo...siap ada posing lg...cun apa gambo nih...ayu je...

klu x takkan hannan melekat ye tak...:D

krm slm akak kat hannan ya...

pu3nemo said...

poyo itu cantik.. =)

nieja said...

poyo ttp tetap cun sis ;) muah
mish u tau..

r@tn@ said...

happy hectic weekdays~! harhar oopss enjoy your weekdays aite!

tiffany said...

hani---<@ waaaaaaaa, toksah nak banding ngan zie la hani... die tu mmg tinggi la, dah la badan ramping aje... huhu... kite ni comel lote je la kan... hekhek, kalau jalan sebelah hani nnt silap2 org kata adik beradik...


sweethoney---<@ best la izza poyo2 ni tau... perasan cun sebenarnye... muahahha


princess redbloodsnow---<@ ngah3, sensorang ni ida tak malu la yang... kalau depan org ida malu nak pose2 camni la... huhu... ni dok terpengaruh nagn zie n kiki la ni... hikhik... tapi suke sbb nampak cam cun aje kan.. hehe.. matilah ida perasan..

tiffany said...

luvys---<@ abang hannan dok gelak2 aje la dengar kalau ade mamat arab minat... ida ni kecik sgt kot untuk org minat2.. hikhik...


mieza---<@ mekasih kak... melekat kat hati die tu takpe kak, kang terlekat kat tempat lain payah... hikhik... ok nnt shieda sampaikan...


pu3nemo---<@ poyo itu juga indah...

tiffany said...

nieja---<@ miss u too dear.... mmmuakssssss..


ratna---<@ aite.... mmg hectic pon... hehe... ade exam lagi next week... huwaaaaaaaaaaa..

Ziana said...

poyo??
but so cute and sweet laaa yu!
:)

suke nengok!!

tiffany said...

ziana---<@ betol2 poyo dah tu ziana... shieda tak pandai nak bergamba camni sebenarnye... tu kire control abes dah tu nak jadi poyo... kalau tak mesti gamba skema je yg kuar... :)