Followers

Sunday, August 10, 2008

berjaya!!!

i should post this n3 long time ago, hehe... so kiranya macam dah basi jugakla... but who cares rite??



This is my beloved MAK…. she maybe look old despite of the age, but she’s still the one I’ve known for ages… masih bersemangat kuat, masih bertenaga Cuma harus dilimitkan, segalanya masih seperti dulu… only that now she cudn’t do lot of work, she can walk but slowly, and she has all her time to spend at home… and that tall guy is my brother in law..



the small banner, by my lovely aunty, Cikdah… as u all can see, it was me 6 yrs ago… that blazer wasn’t mine, quite big on me but at that time I did not know how to dress, and I din’t really care the way I look… the picture was taken on the day I left Malaysia for Moscow…


The last picture is me with Ma n Pa…. u guys should know them if u’r reading Hannan’s blog… yup, they are Han’s parents.... they waited for us the whole nite at KLIA to make sure they won’t miss our arrival… thanks mama, thanks papa...


Occay my dear, will update more stories and upload more photos later…

7 love:

*SiRibenMerah said...

bestnye..
kepulangan yang dinanti..
hehehe.. mcm wat program homestay lak ade banner kan..
btw, mesti puas ati kan dpt peluk mak sendiri..
sob..sob..sobbbb...~

Mrs.Sheikh said...

so sweet.... touching nyer tgk banner tuuuu
ya allah..berkatilah gadis ini...ibunya yang melahirkan dia dan allahyarham ayahandanya ...
juga seluruh keluarganya...

Princess Redbloodsnow said...

yayyyy!!! dh berjaya upload gambo²..
psssttt...bgambo ngan mentua nampaks...hikhik
sure jadik menantu ksygn..lalalala


:P

hani said...

shieda.....i'm proud of u...:)
tu je nk ckp..:)

zeti said...

bestnye ada knduri smbut shieda balik :) shieda, pic kat banner tu masa 6 thn lps ek? ehehe.. so sweet tau :) so skang da tau real name shieda ;)

wah wah.. da jmpa mak & pak mrtua.. msti best kan time ni :)

MiSZuE said...

heheh ngn mertua tu..bile nk mkn nasik minyak ek yang hehe:P

mummysyafie said...

shida..akak really bz but nak gak tinggalkan komen..eps pasal banner tu..walaupun sekadar satu banner..tapi, membawa seribu harapan yang tinggi dari mak dan keluarga. so skrg ni pergorbanan 6 tahun tu tak sia² kan...terharu!