Followers

Saturday, August 16, 2008

AWaRd

I've seen lot of award been given here and there...

mesti seronok kan bile dapat award2 ni...



and tanpa disangka me also got one award...

hehe... me so happy...

sukalah kan bila ade orang bagi award kat kite...



nilah die award yang shieda dapat...







datangnya dari kakakku yang vogue and cun itu...

mekasih ye kak EJ...

labiu... labiu... labiu...



and kalau ikutkan aturan award ni, i've to:

1) Put the logo on your blog.. (ok kak, i'll put on my sidebar jap agi ekk)

2) Add a link to the person who awarded you...( i'm addicted to read ur story tau kak, so mmg dah dalam link pon)

3) Nominate at least 7 other blogs.. ( hehe... bab2 nak nominate mmg tak terror...)



oklah, i'll try to nominate few name here... and hopefully the person will be happy to take this award too...

1/ Hani harnilla ( she's a brilliant, oredi got a master and tak lama lagi insyaAllah wat PhD agaknye)

2/ Chique Comel ( chique ni keje sambil belajar... and i do respect those yg still wanna continue their studies while working)

3/ Sukicida ( baru je berjinak2 baca her blog and really love it...)

4/ Farah Nemo ( nem0 ni slalu jek nak kantoikan daku... ntah ilmu apa die pakai, tapi nem0 slalu berjaya buat telahan yang tepat... Yang, lau agak2 boleh teka sekalipon diam2 aje ekk... )

5/ Datin Husna.... hekhek, sbb Mr.Sheikh kan dah dapat Datuk... lalalala... ( husna nie berani bukak bisnes walaupon dicemuh dan direndah2kan org2 keliling... i bangga dgn u husna... all the best slalu!!!)

6 and 7/ tatau dah la... kire halal je ekk???

2 love:

pearlEJ said...

Shieda mmg layak... :)

hani said...

thanks shieda...:)