Followers

Sunday, August 24, 2008

More Awards...

the award giving season is still on...
and i just received another awards today...



the first one from My Dear Hubby yang PALING HANDSOME... :) ... tersangat2lah rindukan che' abang sorang ni tawww, thanx ye sayang... AWARD BLOGGER PALING CUN tu yang tak tahan...





the second one came from a good fren of mine, nun jauh di utara semenanjung... thanks a lot Hani for the LOVE AWARD...

and the last one, which is MY FRIEND AWARD was given by 2 amazing people... Kak EJ yang Super Duper Vogue and Hani yg Ayu dan Sopan... makasih yaa...


7 love:

ita.itu said...

wah kelas..sp lagi nak puji ek kalo x nan kan..hehe..shieda..skrg ko kat BP ke dik?

tiffany said...

hekhek... tu lah kan kak... pastu bukan senang nak dapat pujian tu... shieda kat Muo la kak...

pearlEJ said...

mmg musim awardkan sekarang... wahhhhhh.... dapat award paling cun dari darling.. tuh yg syok tu kann yang.. eheee... :D

tiffany said...

hehe... akak pon dapat award the prettiest blogger kan... memang kat award han bagi akak tu tulis blog paling cantik, tapi ida tau apa yg han maksudkan adalah blogger paling cantik... hehe... sangat2 suke kan...

Princess Redbloodsnow said...

huhu...angah mmg blgger cun..hehehe

Mrs.Zack said...

Shida, macam mana akak shida dah ok ke? Ya ke awak telah berjaya menambah berat badan.....tapi tak pe awak tetap chantek!!!

tiffany said...

princess redbloodsnow---<@ hikhik... cun kah saya??? makasih kak long puji2 bagai nie...


mrs.zack---<@ owh, akak shieda ok dah... hehe.. ekceli bile shieda timbangtak pulak naik jarum tu, tapi bile nak pakai sluar jeans and slack, dah susah sangat nak masuk... sangat2 sendat taw kak... punggung ku dah melebar... awwwwwww... huwa...........