Followers

Wednesday, August 20, 2008

kesibukan dan keletihan

salam u all.....

today shieda sgt2 busy and letih....
my mom demam pagi tadi,
then si nani ni rupe2nye sgt2 bermasalah dalam maths, especially untuk paper 1...
jadinye now keje shieda dah bertambah2 banyak....
lebih banyak masa dan kesabaran diperlukan...

and sekarang kol 11.30 malam, baru je lepas tutp kelas, sebab mata dah mengantuk and inani mesti dah tepu ngan ilmu2 baru die dapat arini...
rupe2nye cikgu maths die bukan yg betol2 under option maths, jadinya mengajar setakat ade2...
and that explains everything..

betullah, dalam pada kite tengok cikgu2 sekarang ni ramai bukan main, tapi sebenarnye masih kekurangan jugak...

tomorrow aje shieda g menjenguk2 ok... hopefully dapat curik2 masa sikit bertenet nnt...

4 love:

Princess Redbloodsnow said...

hehehe...penat ghupernyer cikgu neh ngajor
t lau ade free time n dh bertenet..
jgn lupe jengah blogs kak long taw..hiksss!!!

Yatie said...

wah,bertuah lah ur niece dpt teacher yg chantek .. mesti terus paham Jangan garang2 erk

MiSZuE said...

kesian die penat xper..take a rest yek shida:P

sweethOneY said...

hehe
semuge dgn adenya dr @ cikgu shieda ni, nani boleh score math tu :D