Followers

Sunday, October 12, 2008

Beraya bersama BUAYA....

tu rumah hantu buaya la kottt...





meh kita sambung sikit cerita bout me and han.... awal2 pagi rabu tu shieda dah siap membzkan diri kat dapur... buat breakfast nasi goreng yang direquest oleh Han, and siapkan lunch untuk mak sekali.... hehehe, mahu dating la arini....




of all the places, we chose to go to Taman Buaya Melaka.... why??? why not taman rama2, or maybe taman bunga ke??? because tempat lain tak cukup ganas la... hehe... well, we wana try sumthing new sebenarnye, we'r very2 new to berdating kat malaysia nie... going to the mall??? we done enough masa kat moscow lagi, then we may need extra money because for sure dedua shopaholic nie takkan keluar without new stuffs... ngahahaha...




we both pernah pergi to this taman buaya masa kecik2, but of course not together2 la kan.... so this time kami berdua jalan2 ngan penuh semangat, taman buaya ni pon dah makin lawa.... dengan lanskap baru semua... ade mini jambatan pulau pinang, ade mini KLCC and summore mini model mercu tanda... cuma masih dalam proses lagi la... maybe kalau we all pergi lagi nx year untuk honeymoon dah betul2 cantik kott... hehehe, ade ke org berhoneymoon kat taman buaya ekk???




one thing la yg membosankan pasal buaya2 ni sebab diorang nie passive aje... dok terbaring tak gerak2.... huhu... but last2 terjumpa la sekor buaya ni yang dok tayang gigi die... shieda rasa buaya nie satu2nye spesies buaya yg bergigi cantik kottt... kalau tak silap Buaya Jelulung nama die... tapi cam biasa selalu tak ingat nak amik gamba... hehehe...





last but not least shieda temankan my love met his long lost buddy... namanya Johny.... ni mayat Johny yang dah diawetkan, tinggal dalam kenangan aje... memang besar... kalau ikut history die yg tertulis kat ctu, Johny nie memang masa hayatnya Buaya Darat... sangat ganas tapi gatal.... semua buaya betina yang ada kat kandang tu adalah miliknya, and kalau ade any jantan lain cube kacau die akan libaskan ekornya... satu kali libasan ekor Johny boleh membunuh 6 ekor buaya lain sekaligus... uish, dahsyat kan???


11 love:

pearlEJ said...

ok per dating2 kat taman buaya kannn.. ekceli kat mana2 pun tak per kan yang, janji dapat bersama-sama... :D

Suki Cida said...

wahhh harus cida gi kat sini yek... lama gila tak gi taman buaya melaka... balik kampung pun dok sibuk shoping la sheida...

seram tengok johny ni... buat la dia idup... serammmmm

nieja said...

ehe
bdating di taman buaya
besh ape sbb ngan org tsyg..
btol x sis..

nads said...

wah..kamu berdatingan di taman buaya yer...
syok woo...rase aman jer gitu kan kat taman buaya....

MiSZuE said...

hihi berseri2 ek muke shida biler dh jumpe ehem2 ekeke..

btw..shida cantik btl pakai tudung cmtue..cmner nk buat zue xreti hiks

*SiRibenMerah said...

hiksss.. cam x de org je... best tuh jenjalan berdua.. yeahhh, berdua lebih baik kannnn???? =)

Mrs.Sheikh said...

cantik baju tu pepel kalerrrr..
amboi berseri-seri muka jumpe BUAYA merahhhh ekkk
:P

r@tn@ said...

serius teruja tgk korang..haha

sweethOneY said...

hehe
kalau dh berdua, g mana2 pon takpe yang :P

tecik molek je la angah ni..tgk kaki tecik je..jeles wooo :P

Redbloodsnow said...

wahhhsweett in papel lerrr cik kak kiter sorg neh
angah...along suke nengok pic yg number 4 tuh...u look soooooooooo lovely. lembut sgt muke angah yek..geramssss jek nengok

Wahidah said...

taman buaya melaka...selalu sgt pi sana esp time kecik2..hehehe....byk buaya kan..jgn buaya darat sudah la..hehehe....wah dating sakan eik...tk per..yg penting chillss...