Followers

Monday, October 13, 2008

posing sikit





well, for those who follows my blog since last year, they must really "cam" my baju nie.... or bagi yang nak tau our raya celebration last year boleh belek2 ke belakang la ye kat archive tu... but i think my post for raya dah didelete kott due to sum problems, but still u can click to this link kat blog my han ....



cantik kan the colour.... very striking gtu... this baju i heart the most, and not to mention memang i rasa sangat glamour wt this baju....




our photo together ni during last raya kat moscow la... we were the centre of attraction that day, the hot glamour couple of the day... first sebab this striking fluorescent and the second reason memang kitowang glamour kot sbb mana event pergi pon sure akan curi perhatian orang... ( buwekkkk, ni ayat perasan ok)....
shieda pakai baju ni untuk marhaban kat my house on the 3rd raya aritu, and my family pon tercengang2 la sebab dah dok kampung pon shieda masih gile melaram...

9 love:

nieja said...

wah..
wrna baju same wrna ngan kete
akekkeke..

pearlEJ said...

mmg striking betul kaler nih kannn... hehehe... sape yg tak toleh tengok tu mmg something wrong laa dgn org tu kann yang... hihihi....

yanggggg.... melaram tu mmg tak leh buangkann... walau kat kampung sekali punn... hihihihi... sama lerr kita nih... ahahaha...

tiffany said...

nieja---<@ nie kete cikgu driving shieda... die datang umah so shieda pon tumpang bergamba posing jap... heheheh...


pearlej---<@ member lalu tepi jalan naik kete pon bole belok kak nak datang beraya... heheheh... kalau dah kaki melaram tu campak katner pon pedulik apa kan kak... yg penting happy!!!

Wahidah said...

hijau pucuk pisang...i like it..hehehe...glamer raya la shida..:)

tiffany said...

wahidah---<@ hijau nie lebih dari pucuk pisang... mmg fluorescent hijau tauuu... hekhek..

hani said...

shieda...

i still simpan pic korang ni taw....soooooooooooooooooooo sweeeeeeeeeeettttttttttt..hehehe...sib baik semut x dtg...hahaha..:P

tiffany said...

hani---<@ semut pon tak bani nak kacau kitowang hani....

Redbloodsnow said...

wahahahahaha...suke ssgt kak long bace pic caption tuh yang..
a'ah mmg berdua lebih baik..kahkahkahkah :P

ehem² sedondon bju ngan kete yek
cayelahhh!!! hahaha..

a'ah zie still ingat lg bju raye uols last year tuh.still nyempat lg zie nengok..hikhikhik


:P

sweethOneY said...

hihi
sama wane ngan keta :P
shantekkk :)