Followers

Friday, October 10, 2008

US....

nampaknye everyone teka dgn betullah.... bravo!!!... clap2 for urselves k...
it's him!!! my beloved sweetheart, DR.Hannan...


hehe.... me still in the mood of dating him la... unfortunately the time is over... now i'm alone again in muar...


occay... my love nie reached my house on tuesday afternoon... about 1.20 pm ++ la... betul2 tepat pada masa untuk lunch kan??? and i already cooked special for him... ketupat lontong, with his favourite kuah kacang and rendang ayam... semangat tak semanagt lah kan... dah dua bulan makan tak kenyang tdo tak lena, mandi pon basah sikit2 aje... and i jz realized yang from the first day raya aritu memang shieda langsung tak tersentuh juadah raya yang terhidang... betul2 tired aritu sampai tak lalu tgk makanan, and bile this time masak, plus the loved one ade kat depan mata memang berselera lah shieda makan... hhehehhe...


later that evening, we both g jenjalan kat bandar muar... tatau nak g mana but our main check point adalah KFC sebab dua2 ngidam nak makan KFC tu... ngehehehe... last2 kitorang g Wetex Parade untuk cuci mata... because tak banyak butik menarik kitorang pon masuk je GIORDANO and masing2 picked 2 helai shirt... very2 the happy, and han pon terus aje sarungkan baju baru dibeli tu... hehehe...



n3 raya ditangguhkan dulu sbb terlalu xcited nak put our picture here... hehehe


11 love:

Nem0 o0h Nem0 said...

still senyum lagi ker kak??

nn said...

salam shieda....seronoknyakan bila dpt jumpa kekasih hati...dan kembali sedih bila kekasih hati kena meninggalkan kita..huhuhu

Qica a.k.a Noly said...

semoge kebahagianmu berpanjangan,biarpon insan tersyg tiada di cc..
wohoooo..syahdu kn..
amin amin...=)

sweethOneY said...

ala angahh
more stories n more pics laaa puhlis..hik3

mesti tgh angau lg tu kann :D

tiffany said...

nem0 0oh nem0---<@ masih ke telinga lagi ni yang... hehehe


nn---<@ aah... but selagi namanya masih bercinta nilah dugaan yang kene di tempuhi... huhuhu...


qica aka noly---<@ syahdunye... rasa nak terleleh air mata lak nie...


sweethoney---<@ ngehehehe... hati nie berbunga2 aje, terus tade mood nak wat pape... angau tahap gaban sungguh2 nie... kuang3...

pu3shidah said...

bestnye dpt jmpa kekasih hati..mesti dah blh tdo, mkn n mandi ngan selesa kan?he3

nieja said...

ehe..
suke la tu sis dpt jmpe
kekaseh ati..akekek..:)

Mrs.Sheikh said...

nampak cam ayam kepchi tu tak bergerak langsung..yelah laling depan mata...:P

norulaina said...

cinta.. bercinta pas kawen dan ditinggalkan jauh di utara pun rs sungguh memeritkan ... :-(

lily lotus said...

bestnya ;)

Anonymous said...

hi shieda..i baru baca blog u..u ni org muar ye...MIL pun muar gak, u which part ye? LISA