Followers

Wednesday, October 22, 2008

HeLLoooo




mesti u all semua tertanya2 nape shieda ke Jalan TAR kan???

nape tak ke Sunway ke sepatah kata ceera... ( tak sempat nak g la yang)

aik, tak g penang ke kata kak EJ plak... ( lrt tak sampai penang kak)

n zeti plak bertanya jadi model selendang ke... ( hehehe, idak le yang, tade sape nakkan kita nie)



occay, let's cut it short ye...


firstly, i'm gonna tell u guys bout the LITTLE DUBAI COLLECTION...

this shop belong to my sis, aka Kak Ain... opened for 6 months already.... ok, kedai nie menjual jubah2 yang dibawa terus dari Dubai ke sini, cantik2 dan datang dengan pelbagai jenis hiasan yang menarik... jubah2 dari Dubai mostly berwarna hitam, siap dengan selendang hitam dengan corak yang sepasang dengan jubah... now they're on sale and u can get them at a very reasonable price... and kat sini juga ade serba sedikit koleksi jubah2 malaysia dan sebagainya.. juga di Little Dubai Collection nie, u all can get such pretty shawls yang plain colour, but the material memang sangat2 frenly and mudah dipakai, siap dengan hiasan butir2 yang kilat2 tu... hehe... so those yang ke jalan TAR, singgah2la sebentar kat Little Dubai Collection nie untuk tengok collection yang ada... and next month new stock will arrive so bagi yang berhajat nak pakai jubah glamer untuk Raya Haji boleh dapatkan kat sini...



then bout my visit to Jalan TAR... terang lagi bersuluh memang untuk ke kedai my sis nie... dan sambil2 tu ade tugasan sikit... ape die??? rahsia dulu ye... and of course i tried wearing some of the jubah kat kedai tu... waaaaaaaaaaa, sangat cantik la... nak tunjuk gambar here but my memory card terkeluar dari kamera and tertinggal kat umah my sis tu plak... so agak2 nak tgk sikit jubah tu tunggu weekend nie ye...




then one more thing to let u know, it's nearly time for me to slow2 berenggang dengan this blog... i will be in KBN Bukit Sagu,Kuantan for 3 days-Kursus Kenegaraan this tuesday, and right after that will ahead to Pulau Pangkor for 15 days induction course... and by the middle of next month i'll start working as a doctor...



too little time yet too many things...


p/s: which hospital i'm gonna work??? i still donno.... they, (the gov) will let us know only during the course... :)

16 love:

Noris said...

dapat hospital mana?kabar2 kan lah atau saya yang terlepas baca..

XEEA said...

kak ain?
i remember her!!
yg wat lukisan 'aku hidup dlm blues' siap ngan nama sume ahli dorm.
then, tampal depan loker kite mase dok same2 kat wira 3 dulu tuh kan? kan? kan?
say hi to her kay.

p/s : simpan lagi lukisan tuh. high sentimental value. =)

Ceera said...

oh patut la.. skang dah clear dah, hehehe..

pearlEJ said...

ohhh gi kedai kakak... ingatkan nak pegi carik kain utk bertunang ari tu... hihihi....

yangggg... alahaiii, sibuk banget laa pasneh ekkk.... tapi still leh curik2 online gakkan?? kann?? kann?? :D

Unrestmind said...

hye..murah x tudung akak u jual..u bli jubah ek..utk mak u ..u bli x?..k la..u tk cre ok...bubye

leeyana-mamadaniel said...

salam shidah..owhh akak shidah ada buka butik ya..skang ni pon liana dh minat giler ngan tudung2 dubai nih..senang nk pkai..x yah nk gosok2..hehe..:-)

wahh dah nk start keje ker???spital mane lah tu yek??

hani said...

shieda...
best la tuh dpt g induction course bersama2 dengan dr. hannan..hihiihii..

pasni susah la nk tgk u update blog..huhu...

mummysyafie said...

selamat berkursus shieda. mesti tak boring sbb buah hati ada sekali kan

Wahidah said...

kursus kenegaraan??? menarik2...hehehe...best tuh induksi smpai dkt pangkor..leh jalan2 kan...hehehe...tp yg lg best sbb Mr VLV tu ader..hehehe

nn said...

salam shieda....
selamat berkursus...

lily lotus said...

oo slmt berkursus n slmt menyediakan diri utk bertugas ;)

Suki Cida said...

heheh... shieda, boleh dapt MC tak kalau jumpa you... heheheh....

miss all ur story :) janganla lupa update ok!

Mrs.Sheikh said...

ida...
i tau u possseee tuk majalan aper :)
ehem ehemm.... ekkk rasa2... muslimah kannnnnn

nieja said...

ehe
ngatkan jd model tdung td akekek..

Redbloodsnow said...

whoaaa!!!! u look sooooo damn lovely in dat outfit n that purple color arr kak ngahhhh!!!

so mesmerizing lerr...iskkkk..untung hans :D

UnGu VioLeT said...

dtg ambik award kat blog mar.. :)