Followers

Monday, October 13, 2008

mamam doughnut jom...



i was craving for doughnuts, so eventhou han kata die dah kenyang i pujuk2 him to temankan me makan...

one small donat is occay rite, hehehe... sooo, 1 for him, and 2 for me...

i tried Kiwi blitz and Mango, while han ambik the choc one la...



oops, pleez tergoda wt his smile and his eyes only k... not orangnya... =)






owh ya, actually afta tengok buaya tu we all decided untuk McD'ing dulu... then pergi ke Dataran Pahlawan for GSC... u all semua dok tengok KAMI, but kami berdua kurang berminat instead kitorang tengok HALLOWEEN... best tauuu.... and after tgk wayang tu la baru mamam donat...


then, kami memecut balik muar because han nak bertolak balik seremban petang tu juge...

15 love:

Suki Cida said...

ni nak marah ni shieda...heheh bukan pasal shieda dating... nak makan big apple.... wahhh sblm raya nak beli2 tak beli... sob..sob... sedapkan yang choc...wahhh dah terbayang dah ni....

nn said...

hehehe...bilalah nn nak mkn big apple nih..
raya baru balik kota bharu, xdan nak g tesco,beli big apple..
hmm...bilalah gamaknya big apple nak bukak cawangan kat putrajaya nih..

MiSZuE said...

hhmm bestnye berdating2..hehe xaci nie hehe..

zue pon suke donut adoilaaaaaa..ngidam suda nie hihi

roxy exchange said...

angah..tedapnyew donat tu..alang nak mam jugak!!

Mrs.Sheikh said...

tgk wyg ke buat wyg?
muhahahahahahah
jahat ler husna ni kannn.....
:P

pearlEJ said...

hehehe... kira seharian suntuk ler berdating berdua-duaan nih kann yang.... dah terubat ker rindu tu?? hehehehehehe.... :D

ker dah start rindu-rinduan balik ni???

tiffany said...

suki cida---<@ heee, ingatkan nak kene marah pasal kua dating tadik.. ngehehehe, cida g la carik donat esok, mamam puas2 ye...


nn---<@ eh, nn nie oghe kelate gamaknyooo... BiG APPLE tesco?? dah ade kesan tapak kaki shieda kat ctu dah... lalalala...


miszue---<@ acara melepaskan rindu2an la tu zue... dah g cari donat sana k...


roxy exchange---<@ meh angah cuap ckt meh... ala bucuk2...


mrs.sheikh---<@ kalau nak buat wayang takyah tunggu masuk panggung kot husna.... kat mane2 pon bole ajee....


pearlej---<@ uwaaaaaaaaaaa.... akak sungguh2 memahami... tengah rindu2an semula la nie... tak puas kot dating aritu... huhuhu

-Misztake- said...

waa.. berdating sakan nih.. jelesnya tgk duk makan kat big apple tu.. *asal gambar makanan je mesti jeles*
:P

Wahidah said...

Big Apple ...best2..tp lg suke J'co..hehehe...shida org tk leh view ur new blog la...link plz..:)

tiffany said...

misztake---<@ sebab sume org suke tang makan.... heheheh


wahidah---<@ haha, i only hv this blog maaa... oher than that hanya template aje, takde isi pon taww...

Ruchiano said...

cite KAMI best.u shud watch it.not one of typical malay movies.watched hallowen,best :)

hani said...

shieda...sedap ek mkn donut bersama2 han?..hehehehe...

hepi je korang ek..kate dh lama x jumpa kan?...hihihi...

Ceera said...

boleh je eh korang pecut sana sini dengan tanpa rasa bersalah, minyakkkkk minyakk.. hahaha

tiffany said...

ruchiano---<@ owh ya??? i'll get a vcd/dvd KAMI then, tengok kat rumah je la nnt.... actually jz bimbang takut tak kene dgn taste kami berdua waktu tu, tu yang takmo amik risiko...

hani---<@ i was the happiest girl that day... :)

ceera---<@ haha... sbb tu hann tinggalkan 2nd wife die yang kuat makan minyak kat kelate nun... ni kes naik kancil aje lah nie tu yang suka hati pecut sana pecut cni...

Redbloodsnow said...

waaaaaa mendengki nengok korg bdua mam donut tuh
arghhhhh!!!! petang karang nk pjuk minie g stopby kat big apple ah

lame dh x makan tuh :P