Followers

Sunday, September 14, 2008

AWARD


i was eating Kuih Lopes awhile ago when han rang me... disebabkan rindu yang tak tertahan, shieda jadi syahdu tetiba and terus jek sedu2 termenangis..... dah sebulan lebih kitowang tak jumpe, and this is the first the longest time kitorang apart... and to be frank it's so much harder than i think it gonna be... Han sungguh2 pujuk,... and we both finally ended the conversation by saying I LOVE U...
then i on tenet, cz blogging really helps me to deal wt any kind of feeling... one blogger already responded to my previous post on Mengidam and she is SukiCida... there's one part yang buatkan shieda tersedey balik and at the same time tersenyum simpul...
"So bila balik moscow? Esh macam tak sabar je bunyinya nak balik sana :)"
ekceli kan Cida ni my new fren, so mmg patut pon cida tatau... sokey dear, sbb tulah shieda jeles tgk Busu Din balik ke UK tu... hikhik, shieda dah abis study kat moscow tu... so takkan ke moscow semula dah... tggl tunggu keje aje sekarang ni... jadinye kisah2 di moscow akan terus jadi kenangan yang takkan mungkin shieda lupakan selamanya...
btw kan, Cida gave me this award taww... thanks a lot ye Cida!!! mmmuachhsssssssssss... cam biase mesti happy and terharu bercampur baur bile dapat award... hehehehe..so cam biase bile dapat award kene pass2 kan... n untuk this time Congratulations to
---<@ Sis EJ ( thanks kak for the lovely cards)
---<@ sis Moralle ( love her n3s....)
---<@ Sis Tini ( lama tak sembang2 kan)
---<@ Sis Na ( beraya katner ekk tahun nie??? )
---<@ SiRibenMerah ( sinonim dgn tikus2nye.... hehehe)


ngehehehe... saje2 je nak bagi sume mula urup "S"... sebabnya "S" tu Suke, sayang, shieda, SukiCida, sentosa, selamat, sejahtera, sekalian sanak sedara, and jangan dilupe "S" itu STITCH!!!...

8 love:

zeti said...

alalala.. cian kat dia dok jauh ngan bf.. sabar ye shida.. lg jauh tu yg m'eratkan kasih syg u all k.. xmo cedih2 lg tau :)

Suki Cida said...

heheh... la tak balik moscow da ke... u are so young la... cepatnya grad... cida grad umur 24 tahun, 25 baru terkedek2 nak kerje... dah rasa tua dah time tu...

Hehehe... ni kena kawin cepat ni... kuikuikui... cida doakan shieda dengan han cepat kerja, kawin... boleh sesama and shieda boleh gemuk sikit kalau han depan mata ok...

Alamak... sebut2 nama kita... malu ar... anyway sabar ok... mmg susah idup berpisah ni... tapi yakin semua tu tak lama ok... he is nice guy... dont worry... i baca blog dia sekali je... heheh i know he love you so much... arrr jeles la...

Senyum ok gurl...jangan nangis2... nanti abang han risau kat sana :)

pearlEJ said...

alahaiii... siannyaa.. yer laa kan yang, sebelum nih tak pernah berpisah, buat apa, pegi mana2 pun bersama ajaaa... siang malam nmpk muka masing2... tetiba jerkkk bila balik sini masing2 terpisah kejap... jauh2 lakk tuu... adehhh.... sabar laa yerr... Hann dah ada kereta tu haa... nanti sampai laa dia kat cinta hati dia nihh.... :)

mekasih yangggg kasi award tu... ehehehe... sukaaaa bangat nihh... :D

hani said...

ciannye diaaa...hehehe
saba yer..xpe, nanti suh la han dtg beraya kat umah u...leh la dia test drive viva la vida dia tuh..ehehehehe...

take care k...terasa nk call u tp ade je benda yg nk kena wat...huhu..nanti i call k...:)

moralle said...

tak mu cedih2 k dearie, walaupun jauh tapi tetap dekat di hati kan :) lagi lama tak jumpa lagi erat kasih sayang tu, ade betul jugak tau pepatah ni, believe it k...

Oh thanks for the award, nanti akak taruk kat blog k, muachhhss...take care

sweethOneY said...

ciannya angah..
takpe2, raya nnt ajak han datang umah eh
mesti seronok kan dok spend masa hari2 sama2 dlu..
tak penah merasa la..hihi
mmg couple long distance dr dlu
ni dah pat bulan x jmp :(

mummysyafie said...

rindu ngan moscow ekk? esok dah kerja leh la ajak hannan gi sana kan..honeymoon nanti ke..

*SiRibenMerah said...

thanks for da award.. lalalala..

*award utk tikus2 tuh kann??..
ahaks =P