Followers

Wednesday, September 10, 2008

Buat Fea and Zie



aritu masa awal puase, Fea ade tagkan shieda, then lepas tu plak Zie pon tag ngan sumthing yang lebey kurang sama... jadinye shieda just buat satu untuk dua2 la ekk...


psst...nak ngelat bole kan, shieda just letak gamba and pembuatnye jelah, and shieda tambahkan sekali link Zie sbb nak ngelat combinekan Zienye dalam tag Fea... hehe


Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com. , sweethoney, sofiaroxy, Princess redbloodsnow, Beautiful Lovers


and ni baru je kejap Fea tag shieda lagi... sebab tagnye simple and tak amik masa lama, i pon buatla terus... ade 2 lagi tag shieda dok hutang orang ni, nnt2 shieda buat ekkk... harap maaf sbb dok tangguh2 aje... huhu... shieda buat mana yg senang dulu kire aci kan... hekhek..


meh la tgk shieda menjawab tag Fea nie..

1. Do you ever turn your cell phoneoff during the night?
- baru 2 kali je buat camtu sbb majok n marahkan han… slalunye lau majok pon, jz silentkan aje…

2. What are you doing this saturday?
- my niece soh buat almond London..

3. Do you and your special someone havethe same cell network?
- definitely!!! even the last 4 number pon sama tawww...
4. What is your favorite thing to eatwith peanut butter?
- biskut cracker… hehe…

5. How many medicines do you take at this time?
- none

6. Do you get confused a lot?
- only when pple cakap belit2 or cakap syok sendiri..

7. Do you have to ask people to repeat what they're saying?
- hehe, slalu aje nak soh mak ulang2 cakap walaupon dah dengar….

8. What did you do yesterday?
- buat semua kerja rumahla cam biasa… and plus tdo petang sbb ngantuk sgt2…

9. What was the last thing you put inthe microwave?
- mase kat umah kakak kott… I heated up kuah satay and burger…

10. Do you wear eye glasses?
- I’m wearing contact lenses la… cermin mata untuk malam hari je kalau nak membaca b4 tdo…
11. Do you carry an umbrella when itrains?
- Han akan carry 4 me, we both walked under one umbrella.. romantic kan

13. What is the last thing you touched, other than your computer
- my chin…

14. Are you wearing anything youborrowed from someone?
- nonono…

15. What did you drink today?
just hot milo and plain water mase sahur tadi..

16. How many hours of sleep did youget last night?
4 ½ jam b4 sahur, and tambah lagi 3 jam after subuh… total=7jam 30min

18. Where were you on July 5th, 2008?
- sumwhere in Moscow, most probably berjalan2 ngan han la…

19. What was the last text message youreceived?
- He3, beraya sakan thn ni yer. Lgsr baru, cat umah baru, pndi pulak anak ayah nak ngecat umah ye. Nak cari brg2 tu katne? ( message nie from my Ayah Angkat)

20. Who sits beside you in your 3rdyear CLASS.
- jijie and raudhah

21. with whom & where were you yesterday?
- wt my mak, staying at home the whole day…

22. Does anyone on your top friendslive in the same place?
- sadly jauh2 la plak… tambah sedey darling I pon jauh la…

23. What was the last movie you saw?
-tak ingat... lama sgt dah tak tgk movie...…

24. What do you think about the last person you texted?
- Ayah yg sangat baik and caring, buat pengganti ayah yang telah tiada…


siap dah...



and sebelum terlupa, rajin2kanlah click kat banner ni and look at my current ranking... kalau rajin lagi droplah a comment, and bole juga kalau nak rate tinggi2... hehe...


7 love:

hani said...

shieda...i baru taw u pakai spek mata..huhu...x penah tgk u pakai spek mata la...hehe

mummysyafie said...

musim tag tiba lagi ke shieda..

baju dah siap ke blom. akak pun tengah sibuk menjahit tau..jahit apa? nanti kiter share occay..

Redbloodsnow said...

waaaa...baru along taw yg angah pakai spec mate..hehehe..

pssttt...lawo okeh pic siblings yg angah edit tuh..hehehe..nak cilok ah nnti² :P

Wahidah said...

speky rupanya..byk ke power shida...wah rajin eik wat kuih....serba bole la shida ni...

tiffany said...

hani---<@ hihi... i tak suke pakai spec la... muka jadi buwuk... hihi...


mummysyafie---<@ musim tag, ntahla kak... saje2 je tag nie... hehe... shieda ade tersilap masa cantumkan baju tadi, huhu, kne bukak balik...


redbloodsnow---<@ mestilah angah pakai spec jugak, mta ni rabun menggila tawww... hehe... sbb tu sokmo dok pakai lens ade... hehe... btw, gamba tu adik yg edit... credit pada adik fara kite ekk... hihi, mencilok dari die tu...


wahidah---<@ power shieda 625 kanan, 650 kiri... hihi... tinggi kan... wat kuih mmg hobi shieda...

pearlEJ said...

rajinnya yang... hehehehe... dah berapa jenis biskut raya yg dibuat nih???
:D

tiffany said...

pearlej---<@ hekhek... satu pon lom wat lagi... mggu depan baru nak start2 sikit kottt... this week projek menjahit dulu... :)...