Followers

Friday, September 12, 2008

Postman and my sis yg VOGUE!!!

i am soooooooooo extremely happy today.... a postman just dropped 2 letters into my letterbox, one for my mom and the other one tertulis kat situ Doctor Shieda...


wahhhh... sangatlah gembira taww, dalam pada shieda baru merangkak2 nak menulis kad raye bagai, tetiba dah sampai pula untuk shieda... hehe... agak2 daripada siape yeee??? cube nak bermain teka teki kejap, but then mata terus tertuju pada cop kat stamp tu...
BUTTERWORTH PULAU PINANG, bertarikh 11 september... hikhik.. u guys still ingat lagi tak tragedi 11 september??? kalau tak ingat, u better ask ur mom or dad k, kompem diorang ingat...

ok2, takmo melalut panjang2 cuz i got lot more works to do...
so, kalau datangnya dari Pulau Pinang, mestilah anak mami kan...???
kalau anak mami, mestilah orangnye comel molek, kiut miut, and paling penting mesti VOGUE!!!
so, dah tau tak dari sape???
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



dari akak kite nilah... dalam sampul surat ceklat tu, ade 2 kad rupe2nye....lagilah happy kan... hehe, A Belated Birthday Wish card and of course la Kad Raya...
thank u so much akak.... mmmuacksssssss..... labiu!!!


owh ye, bagi sesiapa nak kad raye from me, sila2lah hantarkan address ke email ok... ade kat sidebar atas sekali tuu...

12 love:

sweethOneY said...

hihi
dh dpt kad aye :D

pearlEJ said...

erkkk... akak pun tak perasan hari yg post tu 11 september... hahahahah....


sama2 yang... hihihih malu arrr... nmpk tulisan burok tu haa.... hahahaha... :D

zeti said...

wah syioknye shida dpt kad raya dr kak ej.. best tuh, siap dpt kad belated bday lg ;)

tiffany said...

sweethoney---<@ hehe... untuk acu nnt ok... tapi sila berikan address awak ye cayang...


pearlej---<@ amik berkat tu namanya kak... hehe... tomei ape handwriting akak, besar2 sebijik2 mudah nak baca... and again, thanks a lot k akak!!! mmmuahhhhhhh


zeti---<@ tulah, tak disangka2... sangat hepi taww jadinye arini, dapat aje terus amik gamba, bukak, and terus update kat cni... :)

Mrs.Sheikh said...

waaaahh...

dapat kad raya ekkk..dari first bloggers... :D

kene pastikan ida gantung tauuuuuu
yg mahal tang doktor tuh

tiffany said...

mts.sheikh---<@ gembira tak terkata ni... akan ku pastikan ianya digantung nnt... betol2 sweet memory ni jadik blogger...

Wahidah said...

best kan dpt kad raya...terkenang zaman kanak2 dl....suke sgt tukar2 kad raya...:)

pwincess AJA said...

nak kad raye gak.
hik3.;D
seronok je ngumpul kad raya ms zaman sek2 dlu.
skang neh semua mls dah nk sent2 kad raye neh.
huhuhu

tiffany said...

wahidah---<@ mmg best, walaupon e-card ke sms ke ape ke takleh nak tanding sentimental value pada kad raya kan...


pwincess aja---<@ mehla bagi address kat shieda ok... t shieda anta kad raya...

MiSZuE said...

wah dapat kad raya bestnye hihi

hani said...

shieda...
i pun suka kumpul kad raya..
dulu masa kat universiti ramai kwn2 akan anta kad raya..ari2 sure ada kat raya utk i, tp skang dah x bnyk sngt dah..yg mana still ingat je kot yg anta..yg lain sms je..hihi..

tp kad raya ada sentimental value kan?...:)

lily lotus said...

alalalaa..bestnya dpt kad raya ;)