Followers

Wednesday, September 03, 2008

JUtaan Terima Kasih

i am really grateful to know and to be around u guys in this blogging world...

thou it's been a week i tak bloghop anywhere, u guys still coming in, giving me supports and advices...

i cudn't ask for more...

i feel blessed, i feel loved, and i feel the warmth inside u guys...



and my birthday is just over...

yet i still receive hundreds of wishes and prayers...

this is the first bday i got the most wishes... this is the first bday i'm surrounded by loving and caring bloggers...

this is the first bday i'm apart from my soul mate after 5 yrs we celebrated together...
and this is also the first bday i celebrate at the hospital...


tak lupa juga, some of my dears wrote special n3s for my bday...

and i'm thanking My Darling Hannan, Kak Nor, Fara Nem0, Fea, Zie for the lovely bday n3s...

u can view the n3 Here < Here < Here< Here< Here

the best thing is that i finally found a person sharing the same birth date with me... she's Beautiful Yaya... happy Birthday yaya!!!


and 3rd september oso a special day for someone as it is the day she and her hubby celebrate their anniversary everyyear... Happy Anniversary Kak MOralle!!!


\what about the gifts ya???

well, i'm used not to receive any birthday gifts, except from Hann and Kaka....

and this year Kaka gave me the goldy white sandal, while Hann gave me his love and banked in few RM+++ for me to spend... but then i consider the GUESS handbag he bought me as the birthday prezzie...



u guys nak tau tak, ekceli shieda slalu teringin nak buat bday party ngan kawan2 tapi slalunye mase bday aje shieda tgk sengkek betol2 tak berduit... huhu... takpelah, ape yang penting my beloved family taknah lupa celebratekan bday shieda... hehe... n now shieda ade u all sume yang takkan lupa bday shieda ... hehe... perasan la plak...

5 love:

pearlEJ said...

wahhh.. baik tau Han nihh... siap bank in duit lagi utk ida gunakann yang... so sweet... :)

x per, nanti dah start keje boleh larr celeb dgn kengkawan kan yang..

tiffany said...

pearlej---<@ itu yang buatkan ida terharu sangat2 semalam kak... yelah sekarang ni both tak keje lagi, masing2 tak berduit... but then hasil upah keje aritu han bagi sikit kat ida... buat bday and belanja raya katanya... uwaaaaa...

moralle said...

thanks for the wishes dearie, so every yr if I celebrate my anniversary I will remember u 2, u r special, that's why u hv special frens around u that love and care for u..

so sweet of yr Han suruh u belanja his $$$$, hehehe, ni lah cinta sejati kan :)

Princess Redbloodsnow said...

wahhhhh..syiokkkk tueeeeeeeeeee
hans banked in kan RM...perhhh!!!
bertuah bdn yek....mmg syg banget hans kat kak ngah neh yek..hehe

same here ar lalink...
Zie pown seldom rcvd gift on my buffday..hehe

Aleeya said...

Shieda, birth date kita sama ..bessstnyeeeeeee, patotle masa mula nak kenal shieda dulu, ada instinct yg amat kuat..nak nak gak kenal ngan shieda ni. hehe..happy birthday ye darling, semoga hidup shieda sentiasa bahagia, dikurniakan allah kesihatan yang baik, sentiasa dikelilingi insan2 tersayang, dan apa yang shieda impikan selama ini menjadi kenyataan..amin

love youuuu!!!