Followers

Friday, September 12, 2008

MY TOP????

again... me and another tag... hehe... this one ditujukan khas buat shieda oleh my lil sis yang mungkin sekarang ni kat PLKN agaknyeeee... kenapa my lil sis??? sebabnye her name is Amelin and i just call her Elin sama macam my adik... hehe... ok elin, akak dah buat nie ye...


1/ My top 10 most favourite food:
Nak list banyak2 la… sbb tgh2 pose tingat kat banyak makanan la pulak…

Western Food---<@ any kind of pizza, all types of roti, Fettucine Al fredo, Sushi, Fish and Chips, caeser salad, Pancakes, sandwiches, and pendek kata semua2 western i likeeeeeeeeeeeeeeeee... Malaysian Cuisine---<@ Nasi Dagang, Rendang ayam dan daging, semua jenis kerabu, Kuey Teow Hong Kong, Nasi ayam, and kuih muih….
Japanese---<@ Sushi laaaaaaaaaa…. Sushi, rolls, tempura, etc, and DORAYAKI!!! ( sbb tu saya bulat cam Doraemon) And banyak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
2/ 10 things I love doing:
toy up my face, dandan rambut (ikat tocang lekat), baking cakes and biscuits, cooking, shopping, kemas rumah bilik bagai, tengok tv, and tdo….

3/ 5 types of guys I adore:
a smart nice looking guy, neat and clean, must be DARK (I really mean it ok… tak suke tgk guy yang cerah2), yg suke bagi surprises, and got a good sense of humour… ------<@ sume2 ni ade kat my darling Han, hehehe…

4/ 5 things i love doing when I'm emo:
I nag, cry, eat, say eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geramnye, And tutup muke dgn bantal…

5/5 things I love doing when I'm happy:
senyum sengih sensorang cam kerang busuk, kiss my baby stitch, golek2 atas katil, menyanyi and mula bercakap tak henti2…

6/ 10 ways to win my heart:
Ok2, kalau laki2 that guy mestilah a MAN, I taknak yang jambu2 ok… kalau muka jambu aje takpe… mestilah yang memahami, have to respect my feeling in wuteve he is doing, seorang yang caring, sanggup layan and dengar shieda yang kuat bercakap ni bercerita, can be ganas and can be romantic too, and ape2 jelah… selagi tak menyakitkan mata dan tak melukai perasaan seorang bernama shieda…
Takyahla tulis terang2 panjang2, the fact is sumone already win my heart… lalalala… Love u Dear!!!

and kalau girl pulak, i tak banyak cekadak, i always try to fit myself into different shoes... cumenye, ade sikit geli geleman kalau girl tu gedix... sbb i tatau sgtla nak menggedix... but most important i just need a girl to respect me the way i respect her...

7/ My top 5 most favourite junk food:
of course la chocolate… ice cream, cheezles, burger andddddd……… muruku!!!

8/ 5 things I wish it could happen:
Kelantan and melaka shift their location, so that I can meet Han every single day…
Mak nak makan western food,
JPA continues giving us allowance thou dah abis belajar until I get my first gaji…
Ticket price Msia-Moscow-Msia just about RM 500 cuz i love moscow sooooo much...
KLCC ade kat Muar…

9/ 10 ridiculous things I wish to do before I die:
let me keep it as a secret je la…
10/ My top-10 recently most addicted songs:
currently not listening to any song… ni comp baru so takdak lagu la…. Huhu, bowink2…

11/ 10 Person you wish to tag:
My 4 other dik badik… ( along, alang, adik and acu)
Hani
Kak EJ
Wahidah
CeeraMO0N
MisZue
Cek Dewi


ok, kepada yang telah ditag, harap2 sudi jawab my tag ni pulak yeee... hehe... hepi weekend then!!!

tetiba je shieda dah jatuh balik ranking famous blogger nie... 3 hari lepas berturut2 sungguh2 dok diam kat rank no 13, and tup2 today dah jatuh ke no 16 ataupon 17 pulak... hihihi... jadinye kalau u all rase nak naikkan balik my rank nie, silalah click pada banner tu yeee... cume kalau kowang click kat banner tu aje akan dikire... hehehe...

9 love:

Ceera said...

susahnye tag nie, kena pikir banyak.. hoho~

sudah vote and click 2 kali.. hiks..

AzAzura said...

there loads more of things I know about you now !Hope you are well. xx

tiffany said...

ceera---<@ hehe.. susah ekk... tu la kot, dekat seminggu jugak shieda perap tag ni baru terbuat arini.. wah best tuh, makasih ye ceera... pepon, shieda tetap sokong cecita ceera nak jadik duta malaysianblog tawww... u go girl!!!


azazura---<@ hye zura... thnx for leaving a comment here... me doing just great, and hoping dat u'r getting much better k dear... takecare selalu tawww..

Mrs.Sheikh said...

walaaa.... nak klcc ada kat muar?
ape kata ida buat KLCC sendirik?
muhahahhahaha....
erkkk....cheezels tu sedap kan..
melaka nak tukar dgn kelantannn..
kalo gitu tuko la Labuan dengan KL
bolehh ? :P

pearlEJ said...

erkkkk... kena samannnnnnn!! ahahahaha... nanti time otak akak free2 akak jawab ekk... hihihihi.... sbb nk kena pikir2 nihh...

tapikan yang.... kita lebih kurang serupa tang HITAM TU... wakakakakka... akak tak suka okeh lelaki kulit putih2 nihh... nmpk mcm lembut2 lakkkannn.... pastu tak suka lelaki yg ala2 baby face or jambu2... wakakakakakka.... tak nmpk macho... hihihihih...

sweethOneY said...

hihi
kena pkkkk :D

angah, super la plak pangai kte klo emo tu
owg suka ckp eeeeeeee..eeee.. tak shukeee
smpi my lalink pon ske ejek..eee..ee

rs nk sekeh je dia laju2..haha
;p

zeti said...

bestnye klu tiket moscow rm500 je.. bole la zt pi sana gak ;) comey je tgk klu shida emo.. just tutup muka ngan bntal.. klu zt abis la org2 yg ada kat dpn.. knpem kene belasah.. ehehe.. idak la camtu, gurau je td :p

* shida ok lg, dok kat page 1.. zt ni br nk mndaki pncak.. lmbt lg nk kjar shida ;) ehehe.. pape pun zt da click shida tau :)

tiffany said...

mrs.sheikh---<@ sampai keluar janggut pon takkan mungkin sume nie berlaku kan datin kan... hikhik.. tapi siyes la, ida dah biase g shopping kat mall2 yang besar.. camne nie??? huhu


pearlej---<@ ngahaha... same la kite nie kak... betol2nye ida pon tak suke muka jambu, tapi Han tu kan, ramai dok kata muke die jambu... huhu... so layan ajela... yg penting mesti gelap... gelap tu sexy.. awwwwwww...


sweethoney---<@ hekhek... sama ek acu... tapi betul la, kalau geram sikit je pon ida akan mula la nak eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... sampai tinge org yg dok dgr pon naik bingit... hehe...


zeti---<@ hehe, shieda ni suke pendam perasaan... so shieda takmo org keliling tau shieda tgh emo ke, marah ke, bersedey ke... so jalan paling baik tutup muke ngan bantal and selubung dalam selimut... nilah yg slalu shieda wat kat moscow nun... hikhik... tapi my roommate dah paham benar dah... so die wat donno je la...

takpe zeti, naik slow2, shieda ade click 2 kali tadi... hehe... nak kasi naik sikit ranking...

hani said...

waaaaaa....kena tag la plak..:p
ok, nanti ada masa i wat k...:)
skang tgh pk jwpn2 utk soklan2 tu..:P