Followers

Tuesday, September 09, 2008

Baby Stitch Is Back!!!




be careful k u all... my baby yang agak ganas nie dah kembali... die kata sbb daddy dah ade new gf ( Red Lancer yang sexy mexy tu), so giliran stitch la yang kne ambik alih tanggungjawab jaga mommy... hehe...


actually Stitch got a lil brother... waktu daddy belikan Stitch untuk mommy, daddy beli another small one untuk our beloved Imah... waktu tu imah baru umo 4 or 5 tahun kott... so, haritu masa we all tdo umah Abg mie n kak tini, Imah looked for her lil stitch... bile jumpe aje terus lah bermula sesi bergambar jejak kasih... hehe...





tengoklah, cute tak 2 beradik ni, dedua muka garang kan... tak frenly langsung.. hikhik... My Baby Love nampak gemok pulak bile dok gamba sebelah adik die... ni mesti kes takmo makan berjangkit ngan imah, sbb tu lil stitch tak besar2... imah, feed him well occay... and imah pon kne makan banyak supaya cepat besar tawww...






ok last but not least gambar mommy and daddy mase kat moscow dulu... (han nampak happy, tapi nape shieda berwajah sugul ekkk??? teringat akan berpisah bile balik mesia la tu... huhu )... and do u guys notice the shirt i was wearing wt the shirt stitch wore in the first picture... we share the same shirt occay... lalalalala...

14 love:

Redbloodsnow said...

Eh...a'ah arrrr
kak long noticeeeee..hahahaha
mak ngan anak, mesti ler same baju..tol x kak ngah??? hehe

ida...lawa la bju Kak Ngah tuh
berkenan plak kak long nengok..kahkahkah
weiiii weiii...bile nk wat tutorial ikat tudung llawa mcm tuh haaa...cepat² g ajar weols neh...hiksss!!!

pssttt...cute je stitch jumpe nya lil bro die...a'ah arr nampak temoks plak si stitch tuh...kahkahkah..mommy n ddy die bg ckup makan maaaa...waakkakakaka

hani said...

stitch sngt comel walaupun muka x friendly..hihihihi....haritu ms g HK lalu kat kedai toys...nampak stitch bnyk sngt....terus tingat u n hannan..:)

~BEE~ said...

so sweet both of u...

MiSZuE said...

cute nye stitch tu shida..terasa nk beli pulok hehee

tiffany said...

Redbloodsnow---<@ hikhik, baju tersama sbb baby girl nak pakai baju mommy b4 mommy sempat pakai... so daddy die pon amik la gambar... hehe

cara pakai tudung tu ida dah siap watkan, tggl taip post n publish je untuk edisi menjelang syawal nnt... hehe... tungguuuuuuuuuuu...

stitch gemok sbb mommy die dah gemok.... huwaaaaaaaaaaaaa...


hani---<@ hikhik... mmg comel kan... tapi my sis kate macam anak toyolll... sedey maaa..


~bee~---<@ ^_________^ =P


miszue---<@ hikhik... nnt muke baby kite sama...

sweethOneY said...

aah laaaa
baju sama!!
hihi
mommy and stitch sehati sejiwa
tp mommy muke lembut, stitch muke nak gadooo je :P

hik3
aah la ngah, btol ckp along tu..kata nk buat tutorial tudung tu :D

tiffany said...

sweethoney---<@ kalau dedua muke lembut kang dedua kne buli la... dahla daddy takde kat cni... huhu... tutorial tudung anagh dah siapkan sume gamba2, tggl watkan n3 die je untuk raye nnt... hehe... tunggu dulu ekk.. saje nak buat org tertunggu... ngehngehngeh

Hannan said...

alalalaaa... comel betul baby han ni....
mommy die pon comel jugakk..

tiffany said...

hannan---<@ heeeeeeeeeee... mestilah comel, and daddy die pon comel jugak... =P..

lily lotus said...

haha..comel jer stitch tu..hikss..sian mummy jauh dgn daddy ekk :P

mummysyafie said...

shieda..akak nak belikan satu untuk wawan lah. sbb haritu gi alamanda ada nampak stitch ni tau..comel je..nanti leh jadi geng.

Mrs.Sheikh said...

baru hajat nak suh tempekk baby nii
dah letak punn :D

daddy dia ada gf meraaahhh menyala..
mak dia jgn jelesss okk

tiffany said...

lily lotus---<@ "time kacih auntie lily puji saye", kata stitch.... mummy merindu kat daddy nie huhu...


mummysyafie---<@ hekhek... bole kak, t bole berkawan2... sonoklah stitch ramai geng die nnt...

tiffany said...

mrs.sheikh---<@ ade instinct tu namanya wahai datin...hehe... nampaknye mummy and baby stitch kne mengalah kejap la ngan gf baru daddy tu... huhu...