Followers

Friday, September 05, 2008

I'M HOME!!!

Alhamdulillah... akhirnya mak dah kuar daripada hospital...
walaupon her condition masih belum pulih sepenuhnya, she's trying hard to get up and walk on her own...
she lost few pounds again... betul2 nampak macam orang sakit tenat...
rasa sedih dan pilu, tambah2 lagi selera makan mak hilang semula...
apepon, berkat doa kalian jugalah mak beransur pulih berbanding seminggu lepas...
terima kasih buat semua, terima kasih yang tak terhingga...

12 love:

Suki Cida said...

Hye sheda... Alhamdullila mak Shida dah sihat yer... shida pun kena jaga diri jugak...bulan puasa ni tentu letihkan... nak uruskan rumah, mak... apa-apa pun mmg kagum dengan shida sbb kuat sangat...

Take care gurl... hugz yah

B33 said...

alhamdulillah...semoga semuanya selmat & sentiasa sihat sejahtera menjalani kehidupan seharian..

nn said...

alhamdulillah...semoga mak shieda akan kembali sihat seperti sedia kala dengan secepat mungkin...
semoga shieda akan lebih tabah...
amin...

selamat berpuasa...

Wahidah said...

alhamdulillah..tk pe tk time sket nak recover sepenuhnya.....pujuk la mak shida tu mkn..sket pun jd la kay.......tk caree

sweethOneY said...

alhamdulillah (:
takpe, angah masak sedap2 t, mesti selera mak dtg (:

zeti said...

alhamdulillah, mak da keluar..
nnt bole la shida masak cedap2 bg mak masak kan :)

moralle said...

alhamdulillah happy to hear yr mum is recovering :)

nads said...

alhamdulillah....

sampaikan salam nad pd mak yer...

shieda take care tau..jgn nakal2 hokey...

mummysyafie said...

alhamdulilah dah sihat mak shida..

pas ni leh wat persiapan raya lak kan..

pearlEJ said...

alhamdulillah mak ida dah discharge... nanti ida leh masak sedap2 kasi mak makan kann... :)

lily lotus said...

alhamdulillah ;)
no wonderlah makin berseri2
blog ni :D

hani said...

take a good care of her k...:)