Followers

Monday, September 22, 2008

happy birthday sweetie!!!


inilah die my sweetheart tu... Fatimah Az-Zahra.. atau lebih manje dgn nama imah the princess... suka2 je aunty shieda nie kan...


it's her birthday today according to Islamic calendar... yerp, 23rd ramadhan 7 years ago... if u wanna know more bout her kindly please click here and let's wish her a blessed happy long life...


few days ago, kak tini aka her beloved ibu left me a msg on the chatterbox...
20 Sep 08, 11:16 k tini: owh shida.. imah plans so many things 2 b done and said 2 u bl blk kg nnt.. she seems cant understand that aunty n ayah nae wont b together 4 this raya..payah amat nk terangkan kt dia.


so sad ok... how i miss her soo much.. and this is what shieda balas...

20 Sep 08, 16:02tiffany-k.tini: uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
20 Sep 08, 16:04
tiffany-k.tini: Imah sdh bikin aunty sedey la, kne soh ayh nae kawen ngn aunty dulu la... sobsob..

and kak tini pon balas semula...

k tini: ayah nae suda terkawen sama itu red vlv dulu da..



itulah kesudahan ceritanye buat mase nie... my darling itu kawen dulu dengan RED Viva La Vida , and me gonna be the 2nd wife la... hehehehe,,, but not too soon ok...kasi canlah diorang bermesra manja bagai dulu... kan tak baik mengganggu keharmonian rumah tangga orang ye tak... hehehe...


and buat imah , sowie ye sayang, aunty tak dapat beraya ngan imah kat kg tahun nie,,... tapi nnt aunty akan datang umah imah jugak ok... jgn noty2 tawww, imah tolong Ma kemas2 umah ok... ibu nak jaga adik kan... hehehe...

8 love:

Suki Cida said...

alahai... satu sifat yang cida nampak kat shieda... boleh jadi ibu penyayang ni :)

Sweetkan... sedih jer nak hampakan hati kanak2

mummysyafie said...

ala..nanti dah jemu, kena cerai talak 3 lah Viva La Vida tu..tak cayer ,tengok arr nanti shida. dun wori..ngeh..ngeh..keta takde perasaan maa...

anyway..Happy Birthday Imah

nads said...

happy birhtday imah....
may god bless u....

tunggu jer VLV tu kena cerai la shieda...
hakhak....

lily lotus said...

hepi besday to her too!

sweethOneY said...

dia rindukan angah la tu kannnn (:
sedihnyaaa
happy birthday to her

ala angah..VLV besh ape...dpt dtg jhr t :D

Hannan said...

eee...
x baik cakap mcm tu kat vlv
apakah dosa die..
hehehehee

tini said...

ye ye.. moga2 cepat la ayah nae bosan ngan vlv tu.. cpt sket awak blh blk kg time raya n blh la k tini n k liza lepak tgk awak masak.. ngee...

XEEA said...

happy birthday imah! long live. be a good girl. make mommy n daddy proud! :)