Followers

Friday, September 19, 2008

utusan dari bulan

this morning kan, awal2 lagi i got a phone call from sumone yg tak dikenali.... agak suspen jugak bcz he knew my phone no, my real name, plus the title Dr in front of my name... after seminit bersoal jawab and i nearly fed up, then only he told me that he's from courier... terusal bersemangat shieda menjawab sume macam soalan die... actually he wanted to know the exact direction to my house, bcz puase2 ni die kata malas nak pusing2 takut salah umah... hehehe...
so after about one hour waiting, he finally sampai and my mata terus terpacak pada the box yg i tengok kat sumone's blog.... hehe... sahih!!! m,akacih darling....
parcel datangnya dari bulan, tapi agak pelik sebab yang tolong bawakan ke bumi ni adalh kangaroo.... mebi dah ade kangaroo dok kat bulan kottt... kuikukui... nnt kne tanye dr.sheikh cenggini...
tak tau nak cakap camne perasaan masa dapat big box ni tauuu... terima kasih ye yang!!!! i sayang kat u taww datin!!! hehehehe... and bukak2 je ade cheezles.... sedap tuuu... CHEEZLES nie lebey istimewa sbb datangnya dari LABUAN... and ade 4 bar cadbury chocolate yg besar2... paling2 best sbb ade 2 giant size Cadbury Black Forest Bars... waaa, terharu2... thanks banyak2 ye husna!!!! nampak sangat2 husna nie mmg alert ngan pe shieda tulis bout my fav junk food.... heheh :)
besides chocs and cheezles, ade sekeping kad raya juga, dan ade cenderamata dari perairan sabah nun... i like it soooo much... boleh letak my other accessories nnt dalam tu...
ok husna, tatau camne nak cakap lagi, but i do really appreciate semua nie... labiu2.... mmmuahhhhhhh

11 love:

Qica a.k.a Noly said...

wahh..sweetnye..
tp snack kat bulan pon sm kat bumi yer..hehe =)

Mrs.Sheikh said...

hahahah..sungguh lawak laaa
a'ah kan..dari bulan naik kanggarooooo...
ehh nasib baik tak tunjuk tulisan..
almaklumlah biasa menaip,
tang tulisan nampak sangat HUDUH...:D

welkammm ida!


p/s: nilai persahabatan kite lebih dari seme brg dlm kotak tu :)
remember that!

Aleeya said...

choc!!!!sedap2...nak jugakkkkkkkk

zeti said...

eeeiiii.. bestnye.. coklatttttt.. ;) ehehe..
t'harunye dpt parcel camni dr org jauhkan shida..

pearlEJ said...

parcel dari bulan?? wakakakakaka... lawak tau... :D

haaaaaaa nanti leh makan coklat tu puas2 yang... hehehe...

nieja said...

choc..nyummy2..

Redbloodsnow said...

wahhh wahhh wahhhhhh...
sodap ler kak ngah mlantak nnti yek..kahkahkahkah

bout my parcel tuh...wakakakaka..kak ngah neh mude² lg dh lupe yek..hahaha.. luce ler kak ngah neh taw..mwah². xpe lalinkkk..sok² pun leh ar. lagipun kan dh stay kat mesia...senang jek nk sending mending..hahaha :P

sweethOneY said...

waahhh..beshnya dpt parcel :D
penuh ngan junk food lak tu..hihihi

Gorgeous Ol' Eve Loves Vanilla. You? said...

So sweet!

tini said...

coklat! sedap sedap.. tp nk mkn x leh slalu2 skang ni.. bdk 2 org tu mesti nak n sgt liat nk gosok gigi..

mummysyafie said...

coklat tu yang tak tahan erk..kat labuan mmg syurga coklat tau