Followers

Monday, September 15, 2008

eeeEeeeeEeeEEeEee

makin dekat nak raya makin sibuklah shieda... baju 5 pasang kene jahit sume sekali, and yg dah siap 3 1/2 ... maklumlah baru belajar so terkedek2 la menjahit... lepas ni langsir pulak menunggu giliran... huwaaaaaaaaaaaaa......

hajat di hati shieda nak cat rumah sendiri tapi sbb terlalu bz plus nak layankan mak makan semua, jadinye mak bermurah hati nak mintak tolong orang catkan... yelah mak pon kesian tgk anak dara sorang ni wat keje tak henti2... projek kuih raya pon terpaksa ditunda2...

and ekceli dah 2 hari ni hasil jahitan makin berkurang sbb mesin jahit dah start buat perangai.... tatau la ape ke mimpinye mesin jahit ni, saje nak menguji shieda bulan2 pose ni...rasa nak nangis aje sbb macam ni makin melambatkan kerja shieda... huhu... pleaselah mesin, jangan wat perangai ok... kalau esok masih tak ok jugak, shieda terpaksa pinjam Cikdah punye la... huhuhuh...

oklah u all, kalau shieda tak menjenguk tu paham2 la ye... now shieda nak masuk tdo dulu k... nanait then...

12 love:

Wahidah said...

thn dpn leh la hantar kain dkt shida..minta tlg shida jahitkan ..hehehe....rajin tol anak mak sorang ni kan...bertauhnya mak shida kan..:)

Zoulkieflie said...

salam perkenalan..
jahit baju sendiri ke?mesti seronok kan dapat buat baju sendiri sebab u boleh buat baju tu mengikut citarasa u..hehe..
apa apapun,selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yang akan tiba..:)

moralle said...

wahhhh, jahit baju sendir, nanti leh lah akak antar upah kat Shieda eh :)

Untuk cik abeng, esok2 leh jahit kan baju sekeluarga....

mummysyafie said...

sibuk nya shieda ni..akak nak tempah langsir gak boleh ke yang?

:)

Suki Cida said...

wow shieda nak tempah kat shieda...rase sempat tak? kuikuikui

hani said...

ish3...rajin benar la anak dara sorang nih..xpe shieda, sementara xde keje lagik ni kan?..kang dh keje kang, dh x tau nk carik masa free lagik dah...pastu jd la mcm i nih...hehehehe....

bnyk2 saba yer...saje je mesin jahit tu nk test shieda saba ke tak..hihihi..:p

*~dEWiSoULhAa~* said...

wahh...terenyer u shida,jahit baju sendiri.dr yg super perfect lah u nih! hehehe...

wish u all de best dlm menyiapkan half lg bj2 tuh.
'en. mesin, jgnla buat perangai..... sian shida nk siapkan baju raya tau..' hehe... :)

pearlEJ said...

5 pasang nk kena jahit tu yang?? wuwuwuuuu.... sape punya lagi tu??

AzAzura said...

wow looks like someone is excited for hari raya!So nice of Hans to do that , but knowing him on blogosphere for a while, He is a nice dude and he thinks the world of you lucky girl!
Loads of love xxx
Kak Azura

Redbloodsnow said...

ieee..mmg bagiuhhhhh arr angah neh taw
memsk pandai, IQ pun geniuz, muke lawo...nowww...mule berjinak2 menjahit bju lak??? perhhh!!! sure tantek bju angah jahit...mmg perfect package la angah nh taw...bertuah hannan!

:)

-Misztake- said...

waa..
bestnya pandai menjahit..
jimat duit upah jahit..
:)

sweethOneY said...

untungla haiiiiiii
angah ni sme boleh taw :P